19.8 C
Athens
17.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Αποκλειστικά στο L&O ο τραυματίας ειδικός φρουρός στη Ν. Σμύρνη: Πίστεψα ότι δεν θα προλάβει να με βρει κανείς (ηχητικό)


    Απαγορεύεται οιαδήποτε αναπαραγωγή των αποκλειστικών ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Lawandorder.gr χωρίς την απαιτούμενη αναφορά στην πηγή αυτών. Σε αντίθετη περίπτωση, το νομικό τμήμα της ιστοσελίδας επιφυλάσσεται για την άσκηση όλων των απαιτούμενων νομικών ενεργειών.
    Ολόκληρη η Ελλάδα συγκλονίστηκε πριν από μερικές εβδομάδες από την εικόνα του βαριά τραυματισμένου Ειδικού Φρουρού στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, ο οποίος δέχτηκε φονική επίθεση από συγκεντρωμένους.
    Ο Άγγελος, αυτό είναι το όνομα του Ειδικού Φρουρού, λίγες μέρες μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο, με εμφανή τα σημάδια της επίθεσης, μίλησε αποκλειστικά στο Lawandorder.gr.
    Μίλησε για όλα. Για τις στιγμές πριν την επίθεση, για τα λεπτά που ήταν στα χέρια του όχλου, τα «δύο λεπτά που ήταν σαν αιώνας» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, αλλά και για τα συναισθήματά του προς τους συναδέλφους του, την ηγεσία του σώματος αλλά και προς αυτούς που προσπάθησαν να τον σκοτώσουν.
    Αναφέρει ότι δέχτηκε τεράστια αγάπη και υποστήριξη από τον κόσμο, από την πολιτική και την υπηρεσιακή ηγεσία της αστυνομίας και αποφεύγει να αναφέρει τα ονόματα όσων των επισκέφτηκαν «για να μην ξεχάσω κάποιον, ήμουν ζαλισμένος από την επίθεση», όπως λέει ευγενικά.
    «Καμία οργή και κανένα μίσος δεν υπάρχει για όσους προσπάθησαν να μου αφαιρέσουν τη ζωή» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Άγγελος. Ήρεμος και χωρίς καμία ένταση στη φωνή του, τονίζει ότι «η βία είναι καταδικαστέα από όπου κι αν προέρχεται» και δίνει ένα μήνυμα ενότητας προς την κοινωνία.
    Η συνέντευξη παραχωρήθηκε στους δημοσιογράφους του Lawandorder.gr, Χρήστο Μυτιλινιό και Ηλία Ψυχογιό.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ