11.4 C
Athens
11.8 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
More

    Πηγαδάκι στο εντευκτήριο: Τι συζητάει ο Τασούλας με νεότερους βουλευτές;


    Το εντευκτήριο των βουλευτών αποπνέει μία ξεχωριστή μαγεία, όχι μόνο για τη μεγαλοπρεπή και καλαίσθητη διακόσμησή του, αλλά και για τα όσα διαμείβονται στις παρέες και τα πηγαδάκια των πολιτικών, που καταφεύγουν εκεί ανάμεσα στις βουλευτικές τους υποχρεώσεις, οι οποίες δεν μπαίνουν ποτέ σε καραντίνα.
    Έτσι εν μέσω του τρίτου κύματος της πανδημίας και μίας έξαρσης κυβερνητικών μέτρων προς αντιμετώπισή της και ενίσχυση των πολιτών, νεότεροι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, κυρίως από την περιφέρεια, συγκεντρώθηκαν γύρω από τον Κωνσταντίνο Τασούλα.
    Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο η Χριστίνα Αλεξοπούλου βουλευτής Αχαΐας, ο Φώντας Μπαραλιάκος ορμώμενος εκ Πιερίας, ο Γιώργος Κωτσός από Καρδίτσα, ο Κωνσταντίνος Μαραβέγιας της Μαγνησίας και ο Δημήτρης Μαρκόπουλος της πιο κοντινής Β’ Πειραιώς, τηρώντας τα μέτρα προστασίας στο ακέραιο, έχουν στραμμένη την προσοχή και τα βλέμματά τους προς τον πρόεδρο της Βουλής.
    Ποιό το μυστικό αντικείμενο της συζήτησης; Μα ποιο άλλο; Οι βουλευτές «κλέβουν μυαλό» και αφουγκράζονται τη σοφία του προέδρου από την πολύχρονη θητεία του. Οι νεότεροι πολιτευτές πάντα έλκονται από τη γοητεία της μπαρουτοκαπνισμένης εμπειρίας.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ