• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Ψηφιακή πλατφόρμα εμπορικής διαχείρισης ναυτιλιακών καυσίμων, από τη Nereus Digital Bunkers

lawandorder.gr 01-04-2021 12:42
Ψηφιακή πλατφόρμα εμπορικής διαχείρισης ναυτιλιακών καυσίμων, από τη Nereus Digital Bunkers
Στόχος της πλατφόρμας είναι να προσφέρει μία ολοκληρωμένη προϊοντική λύση και ένα σύνολο υπηρεσιών

Ψηφιακή πλατφόρμα εμπορικής διαχείρισης ναυτιλιακών καυσίμων, δημιούργησε η Nereus Digital Bunkers.

Στόχος της πλατφόρμας είναι να προσφέρει μία ολοκληρωμένη προϊοντική λύση και ένα σύνολο υπηρεσιών, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ψηφιακές τάσεις και στην ανάγκη των ναυτιλιακών εταιρειών να εξελίξουν, να βελτιστοποιήσουν και να απλοποιήσουν τη διαδικασία έρευνας και αγοράς ναυτιλιακών καυσίμων.

Σύμφωνα με τη Nereus Digital Bunkers πρόκειται για μια νέα, διαφορετική προσέγγιση στην αγορά της ναυτιλίας, βασισμένη στην καινοτομία και την παροχή δεδομένων (historic and live feed data) που αλλάζει τις μέχρι σήμερα πρακτικές και συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση της αποδοτικότητας των εργαζομένων, στην εξοικονόμηση κόστους και στη μείωση του απαιτούμενου χρόνου. Σύμφωνα με τους ήδη υπάρχοντες χρήστες της λύσης NEREUS, ο απαιτούμενος χρόνος εργασίας έχει μειωθεί κατά 30% ενώ η εξοικονόμηση κόστους προμήθειας καυσίμων αγγίζει το 7%.

Ο σχεδιασμός και υλοποίηση της πλατφόρμας NEREUS βασίζεται σε 3 πυλώνες: την έρευνα αγοράς/ market research (indication prices, bunker matrix optimization tool, oil forecasting), τη διαπραγμάτευση καυσίμων/ inquiry negotiation- και το post fixture (automatic documentation- calling instructions, SOF ,invoice monitoring, και bunker task reminders).

Ο κ. Νικόλαος Γκίκας, ιδρυτής της Nereus Digital Bunkers, σημείωσε σχετικά: «Αναγνωρίζοντας ότι η συγκεκριμένη αγορά είχε ένα μεγάλο κενό ως προς την πρόσβαση και σωστή αξιοποίηση της πληροφορίας και με δεδομένο ότι όλο και περισσότερες ναυτιλιακές εταιρείες εστιάζουν και κάνουν βήματα προς την τεχνολογική τους μετεξέλιξη, δημιουργήσαμε μία ψηφιακή πλατφόρμα που φιλοδοξεί να αποτελέσει τον συνεργάτη επιλογής για τη παγκόσμια ναυτιλία, βελτιώνοντας και εκσυγχρονίζοντας τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η εμπορική διαχείριση και αγορά ναυτιλιακών καυσίμων (bunkers). Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην αποτελεσματικότητα και γι' αυτό επιδιώκουμε, με σύμμαχο την τεχνολογία και τις τάσεις της αγοράς, να δημιουργήσουμε μία αποτελεσματική και οικονομική λύση και μια εξελιγμένη εμπειρία, γρήγορη, φιλική και απλή που μεγιστοποιεί την αξία για τους πελάτες μας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo