• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ νομίζει ότι το Facebook είναι ελληνικό ΜΜΕ

lawandorder.gr 31-03-2021 21:54
Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ νομίζει ότι το Facebook είναι ελληνικό ΜΜΕ
Πρώτα να δούμε τι προηγήθηκε
Πρώτα να δούμε τι προηγήθηκε: Η δημοσιογράφος, Έλενα Ακρίτα, χρησιμοποίησε κάποιους υβριστικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς σε αναρτήσεις της στο Facebook. Έγιναν αναφορές από χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης και - βάσει των κανόνων λειτουργίας του Facebook - ο λογαριασμός της πάγωσε για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Πάμε τώρα να δούμε τι κατάλαβε η Ραλλία Χρηστίδου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: Ότι το Facebook - το οποίο δεν δίστασε πριν από μερικούς μήνες να παγώσει το λογαριασμό του εν ενεργεία προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ - ελέγχεται από την ελληνική κυβέρνηση, που ενοχλείται από όσα γράφει η κυρία Ακρίτα και την έκοψε!

Όχι μόνο αυτό, αλλά η βουλευτής είναι έτοιμη να βγει στο ...βουνό επειδή οι «συντρόφισσες και οι σύντροφοι φιμώνονται με αστεία προσχήματα» όπως γράφει! Ιδού η απίστευτη ανάρτηση της Ραλλίας Χρηστίδου, που θα σκόρπιζε άφθονο γέλιο αν είχε γραφτεί από οποιονδήποτε πολίτη και όχι από εκλεγμένο εκπρόσωπο του λαού, που δείχνει ότι έχει πλήρη άγνοια για βασικά πράγματα:

«Αυτό που συνέβη στην Έλενα Ακρίτα είναι βαθιά προβληματικό και δείχνει το σημείο στο οποίο έχει φτάσει ο έλεγχος και η ποδηγέτηση του δημόσιου διαλόγου στη χώρα μας. Από ποιους ξεκινάει; Μα από αυτούς που μοιράζουν τις λίστες Πέτσα και τα λεφτά στα ΜΚΔ σα να είναι φειγ βολάν, ενώ για ΜΕΘ και αναπνευστήρες δεν περισσεύουν, από αυτούς τελοσπάντων που ενοχλούνται από όσα γράφει η Ακρίτα -και κυρίως- από τη μεγάλη απήχηση που έχουν αυτά τα που γράφει. Με την Ακρίτα, λοιπόν. Με τη Λουπάκη, με όλες τις συντρόφισσες και τους συντρόφους που φιμώνονται με αστεία προσχήματα και δικαιολογίες της πλάκας, ενώ η πολεμική από απέναντι δε γνωρίζει όρια. Και με την απόφαση να αγωνιστούμε ώστε αυτός ο αντιδραστικός κατήφορος που έχουν πάρει τα ΜΜΕ στη χώρα μας να σταματήσει κάποια στιγμή».

TAGS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo