• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Φωτεινή Ντεμίρη: Θα τον έφτυνα! Τι να πεις σε ένα τέτοιο άνθρωπο;

lawandorder.gr 31-03-2021 21:30
Φωτεινή Ντεμίρη: Θα τον έφτυνα! Τι να πεις σε ένα τέτοιο άνθρωπο;
Η γνωστή ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό του ΑΝΤ1

Καλεσμένη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ήταν σήμερα η Φωτεινή Ντεμίρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε όταν ήταν φοιτήτρια..

Η γνωστή ηθοποιός που παίζει στο "Καφέ της Χαράς" δήλωσε:

"Όταν ήμουν φοιτήτρια, ήθελα να μαζέψω κάποια λεφτά, να πάω ένα ταξίδι στο εξωτερικό χωρίς να το ξέρουν οι δικοί μου και ήθελα να συμπληρώσω κάποια χρήματα. Ψάχνοντας να βρω ευκαιριακή δουλειά, έπεσα σε πολλές περιπτώσεις. Σε μία από αυτές, υποτίθεται για βοηθός γραμματέα, ο άνθρωπος αυτός μου την έπεσε πολύ άσχημα σε έναν χώρο απομονωμένο. Έτρεμα σαν το ψάρι. Ήταν την πρώτη μέρα που με προσέλαβε.

Έμεινα όλη τη μέρα μαζί του και αργά το βράδυ που είχε σουρουπώσει, σε ένα απομονωμένο μέρος, μου την έπεσε. Άρχισα να λέω ότι σπουδάζω νομική και η συγκάτοικός μου ξέρει που βρίσκομαι, για να τον κάνω να φοβηθεί. Ήταν μια οδυνηρή εμπειρία, δεν είχα ξαναζήσει κάτι τέτοιο, ήμουν πολύ προστατευμένη στο σπίτι μου. Έφυγα, το είπα στη συγκάτοικό μου όταν γύρισα στο σπίτι και μετά δεν το ξανασυζήτησα. Με είχε ταράξει πάρα πολύ και δεν μπορούσα να μιλήσω γι’ αυτό στην αρχή.”, εξομολογήθηκε.

Για το αν γνώριζε κάποια από τα περιστατικά που έχουν γίνει γνωστά, αποκάλυψε: "Αυτά που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα με έχουν σοκάρει. Δεν ήξερα το μέγεθος. Είχα ακούσει φευγαλέα κάποια πράγματα, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι συνέβαιναν όλα αυτά. Μου ήταν αδιανόητο! Έχω μείνει άφωνη! Έχω σοκαριστεί”!

Ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε πώς θα αντιδρούσε εάν συναντούσε κάποιον από τους ανθρώπους που δέχτηκαν τις καταγγελίες και χωρίς να "μασάει” τα λόγια της, απάντησε: "Θα του έλεγα ντροπή του! Θα τον έφτυνα! Θα απέστρεφα τον πρόσωπό μου! Τι να πεις σε ένα τέτοιο άνθρωπο”;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo