19.8 C
Athens
17.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Έκρυψαν μετανάστες σε φορτηγό με παλιοσίδερα στον Έβρο – Συλλήψεις 5 διακινητών (εικόνες)


    Να περάσουν στην χώρα μέσω του συνοριακού σταθμού των Κήπων του Έβρου τρεις παράνομους μετανάστες, που είχαν κρύψει μέσα σε φορτηγό που μετέφερε παλιοσίδερα, βαρέλια και ένα πλυντήριο ρούχων, επιχείρησαν μέλη σπείρας λαθροδιακινητών.
    Οι αστυνομικοί συνέλαβαν πέντε άτομα, που όπως προέκυψε είχαν μεταφέρει παρανόμως μετανάστες από την Τουρκία δύο φορές.
    Κατά την διάρκεια του ελέγχου το βράδυ της Τρίτης, οχήματος μέλους της σπείρας και τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών και τη συνδρομή τελωνιακών υπαλλήλων, διαπίστωσαν ότι ο οδηγός του οχήματος, είχε κρύψει στο ρυμουλκούμενο ανάμεσα σε εμπορεύματα τρεις παράτυπους μετανάστες.
    Σήμερα το πρωί στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του τμήματος συνοριακής φύλαξης Ιάσμου με τη συνδρομή αστυνομικών του τμήματος συνοριακής φύλαξης Ξάνθης συνέλαβαν τα άλλα τέσσερα μέλη του κυκλώματος διακινητών που μετέφεραν παράνομα στην ενδοχώρα 14 άλλους παράτυπους μετανάστες. Ένας συνεργός τους διέφυγε τη σύλληψη.
    Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον έναν δράστη μαζί με το συνεργό που αναζητείται να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο και να λειτουργούν ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων στο φορτηγό με τους μετανάστες, έχοντάς τους κρυμμένους σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην καρότσα του φορτηγού, κάτω από διάφορα αντικείμενα.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ