23.4 C
Athens
23.2 C
Thessaloniki
Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
More

    Ο πραγματικός λόγος που η ΠτΔ παρακολούθησε την παρέλαση με τον σύντροφό της


    Μετά τη θύελλα αντιδράσεων και καυστικών σχολίων για το γεγονός ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρακολούθησε τη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου μαζί με τον σύντροφό της, ο «Βηματοδότης» θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους:
    «Η αθλιότητα με την οποία αντιμετωπίστηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο σύντροφός της, Π. Κοτσώνης, για την παρουσία τους στην παρέλασης της 25ης Μαρτίου, δεν είχε προηγούμενο. Η “δολοφονία χαρακτήρων” από διάφορους “εθνικοπατριώτες” ξεπέρασε τα εσκαμμένα. Με αναφορές του τύπου “τι δουλειά είχε ο σύντροφος της κυρίας Σακελλαροπούλου στην εξέδρα των επισήμων” και άλλες τέτοιες άθλιες επιθέσεις. Αλλά για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και από τα πλέον επίσημα χείλη ας ξεκαθαρίσουμε τι ακριβώς ισχύει:
    Η παρουσία του κ. Κοτσώνη δίπλα στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου ήταν αυστηρά θέμα πρωτοκόλλου που καθορίζεται από το υπουργείο Εξωτερικών. Δηλαδή, από τη στιγμή που ο Κύπριος Πρόεδρος και ο πρίγκιπας Κάρολος θα παρακολουθούσαν την εκδήλωση με τις συζύγους τους, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός ήταν υποχρεωμένοι να πράξουν το ίδιο – αλλιώς θα φαινόταν προσβλητικό στους προσκεκλημένους μας. “Το γιατί ακολούθησε η πρωτοφανής (;) αυτή επίθεση μόνο κατά της Προέδρου της Δημοκρατίας δεν είναι δύσκολο να το καταλάβουμε”, αναφέρουν οι ίδιες πηγές μου».



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ