17.6 C
Athens
13.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
More

    Νέα δίωξη στο Λιγνάδη για βιασμό μετά από την μήνυση σε βάρος του


    Βαραίνει το κατηγορητήριο σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη καθώς μια νέα δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του από την εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για το αδίκημα του βιασμού. Η νέα δίωξη ασκήθηκε μετά από τρίτη μήνυση για βιασμό που έχει κατατεθεί σε βάρος του σκηνοθέτη, ο οποίος κατηγορείται ήδη για βιασμό κατά συρροή και έχει προφυλακιστεί.
    Η νέα κατηγορία απαγγέλθηκε στον κατηγορούμενο μετά από απολογία του που ελήφθη στις φυλακές της Τρίπολης. Και αυτό τη στιγμή που πληροφορίες αναφέρουν, πως στην ανακρίτρια υπάρχει και άλλη καταγγελία για σεξουαλικής φύσεως κακοποίηση σε βάρος του Δ. Λιγνάδη.
    Πάντως και αυτή η δικογραφία που σχηματίστηκε αναμένεται να διαβιβαστεί στην 19η τακτική ανακρίτρια ενώπιον της οποίας ο Δ. Λιγναδης θα κληθεί σε απολογία.
    Ο σκηνοθέτης με εξηγήσεις που έχει δώσει μέσα από τη φυλακή έχει υποστηρίξει πως δεν γνωρίζει και δεν βίασε τον τρίτο μηνυτή του, μέσα στο διαμέρισμά του το 2018, όπως εκείνος υποστηρίζει. Μεταξύ άλλων ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης ανάφερε στις εισαγγελικές αρχές: «Τον μηνυτή, όχι μόνο δεν τον βίασα, αλλά δεν τον γνωρίζω καν…». Παράλληλα, έκανε λόγο για «μυθοπλασίες χωρίς κανένα αντικειμενικό στοιχείο που να επιβεβαιώνει όσα ψευδώς ισχυρίζεται».



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ