22.3 C
Athens
21.9 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Δημοτικοί αστυνομικοί εντόπισαν χαμένο παιδί στο Σύνταγμα – Σε κατάσταση πανικού το ανήλικο (φωτο)


    Σε κατάσταση πανικού και φοβισμένο στην πλατεία Συντάγματος, εντόπισε κλιμάκιο της Δημοτικής αστυνομίας, ένα παιδί μόλις 12 ετών, για το οποίο οι γονείς του, είχαν δηλώσει την εξαφάνιση του στο «Χαμόγελο του Παιδιού».
    Οι δημοτικοί αστυνομικοί προσπάθησαν να το ηρεμήσουν και μάλιστα το έβαλαν να καθίσει στο περιπολικό, ενώ του αγόρασαν νερό και μια σοκολάτα για να ηρεμήσει. Άμεσα αναζήτησαν άτομο με γνώση Αφγανικών, τόπο καταγωγής του ανήλικου, ενώ παράλληλα το διαβεβαίωναν πως θα βρεθούν άμεσα οι γονείς του. Παράλληλα ενημερώθηκε μέσω του κέντρου επιχειρήσεων της υπηρεσίας το «Χαμόγελο του παιδιού» στη γραμμή 1056 και η αστυνομία.
    Κατά την ώρα αναμονής άφιξης των αρμόδιων υπηρεσιών δημοτικοί αστυνομικοί αναζητούσαν στοιχεία πέριξ της πλατείας προκειμένου να τα παραδώσουν στις αρχές. Στη συνέχεια το παιδί μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος όπου έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ενημέρωσης του αρμόδιου εισαγγελέα ανηλίκων και του νοσοκομείου Παίδων προκειμένου να μεταφερθεί στη συνέχεια το παιδί για εξετάσεις.
    Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν πως εντοπίστηκαν οι γονείς, που διαμένουν στην περιοχή της Πλατείας Βικτωριας.
    Όπως είπαν οι γονείς του ανήλικου, « το παιδί είχε βγει βόλτα με ένα φίλο του και άγνωστοι τους κυνήγησαν με αποτέλεσμα το παιδί να βρεθεί στο Σύνταγμα χάνοντας τον προσανατολισμό του». Αφού παρέλαβαν το παιδί τους ευχαρίστησαν το χαμόγελο του παιδιού και τα στελέχη της δημοτικής και ελληνικής για την βοήθεια τους. Το περιστατικό κατεγράφη το απόγευμα της Τρίτης.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ