16.4 C
Athens
13.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
More

    Στον ανακριτή τα θύματα του μεγάλου ριφιφί στο Ψυχικό – Δηλώνουν παράσταση πολιτικής αγωγής


    Την ώρα που ο 58χρονος σύζυγος γνωστής τηλεπερσόνας βρίσκεται προφυλακισμένος από τις 26 Μαρτίου, ως μοναδικός μέχρι στιγμής κατηγορούμενος, στην υπόθεση του μεγάλου ριφιφί θυρίδων από τράπεζα του Ψυχικού, τα θύματα της κλοπής προσέρχονται στον 12ο ανακριτή που χειρίζεται τη δικογραφία προκειμένου να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής προς υποστήριξη της κατηγορίας.
    Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας εκπροσωπώντας δυο από τις παθούσες μετέβη σήμερα στον ανακριτή για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής, ενώ ήδη μια ακόμη παθούσα δια του δικηγόρου της Ιωάννη Μαρακάκη έχει υποβάλλει στο ανακριτικό γραφείο αντίστοιχη αίτηση.
    Όπως ανέφερε Κούγιας «ο ανακριτής θα ξεκινήσει με τις αρμόδιες αρχές μια έρευνα που αφορά στο κινητό τηλέφωνο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του κατηγορουμένου».
    «Προσωπικά από το θεατρικό χώρο με ενημέρωσαν ότι το κρίσιμο χρονικό διάστημα έκανε ταξίδια σε συγκεκριμένη χώρα. Ενημέρωσα τον ανακριτή και μόλις το κρίνει σκόπιμο θα μας καλέσει να το πούμε και επίσημα» είπε ο κ. Κουγιας και σχολιάζοντας τους ισχυρισμούς του 58χρονου τόσο για την ώρα που απαιτείται για να γίνει διάρρηξη μια θυρίδας, όσο και για τον τρόπο μεταφοράς dna, δήλωσε: «Το γεγονός ότι κάνει κριτική και έχει αποφανθεί σχετικά με το πόση ώρα έπρεπε να δαπανηθεί από τον δράστη για να κάνει την κλοπή, δεν δημιουργεί θετικές εντυπώσεις. Σχετικά με το dna και τον ισχυρισμό του περί μεταφοράς του γενετικού υλικού, από μια συζήτηση που έκανα με ειδικούς που εξήγησαν ότι δεν μεταφέρεται από αντικείμενο σε αντικείμενο, αλλά από άνθρωπο σε αντικείμενο».
    Ακόμη, ο κ. Κούγιας επισήμανε πως όταν ενημερωθεί επί της δικογραφίας θα ζητεί για λογαριασμό των εντολέων του συγκεκριμένες ανακριτικές πράξεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ