• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Ποιoι θα εκπροσωπήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ στην προανακριτική για Παππά

Law and Order 27-03-2021 22:52
Ποιoι θα εκπροσωπήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ στην προανακριτική για Παππά
Τα δύο ονόματα σηματοδοτούν επιλογή της μετωπικής ρήξης
Την Τρίτη θα συζητηθεί στην Ολομέλεια η πρόταση της κυβερνητικής πλειοψηφίας για σύσταση προανακριτικής επιτροπής που θα διερευνήσει τον ρόλο του Νίκο Παππά στην υπόθεση Καλογρίτσα.

Ο «Μικροπολιτικός» στα ΝΕΑ αποκαλύπτει τη γραμμή που θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και τα πρόσωπα που θα εκπροσωπήσουν το κόμμα:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να πάρει "πάνω" του τον Παππά πλήρως, ενώ πηγές από την Κουμουνδούρου υποβαθμίζουν τις καταγγελίες του επιχειρηματία (που κάποτε εμφανιζόταν ως φίλος τους), λέγοντας χαρακτηριστικά "δεν φοβόμαστε τίποτα γιατί δεν υπάρχει τίποτα". Μεταξύ των ονομάτων που κυκλοφορούν ότι θα εκπροσωπήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ στην προανακριτική επιτροπή, είναι κι αυτά του γραμματέα του κόμματος Δημήτρη Τζανακόπουλου που δείχνει και πόσο σκληρά κομματικά θα το πάνε με απόφαση Τσίπρα. Ακούγεται επίσης και το όνομα του Παύλου Πολάκη, ο οποίος τον τελευταίο καιρό μοιάζει ολίγον τι παραγκωνισμένος. Αν επιβεβαιωθεί η παρουσία του στην επιτροπή θα "διαβαστεί" διπλά, καταρχάς ως μια παρουσία από τον προσωπικό κύκλο του Παππά αλλά και ως μια επιλογή μετωπικής ρήξης εκ μέρους του επίσημου ΣΥΡΙΖΑ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo