Βαριά ποινική δίωξη για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων σε βάρος του τραυματιοφορέα του νοσοκομείου Παίδων

Κατερίνα Μάνθου 27-03-2021 16:13 Τελευταία ενημέρωση: 27-03-2021 16:15
Βαριά ποινική δίωξη για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων σε βάρος του τραυματιοφορέα του νοσοκομείου Παίδων
Διώκεται για αποπλάνηση ανηλίκου κατά συρροή, κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή και κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη

Για σειρά κακουργηματικών κατηγοριών που αφορούν σε σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, διώκεται πλέον ποινικά ο τραυματιοφορέας του νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας έπειτα από τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, άσκησε βαρύτατη ποινική δίωξη σε βάρος του για τρία κακουργήματα και συγκεκριμένα για αποπλάνηση ανηλίκου κατά συρροή, κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή και κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη.

Επιπλέον, ο κατηγορούμενος βαρύνεται και με το πλημμέλημα της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση, έρευνα διενήργησε η εισαγγελέας Χάιδω Ζούγρη κατόπιν σχετικής παραγγελίας που έλαβε από τη προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος τραυματιοφορέας συνελήφθη μετά από έρευνα των αρχών στο σπίτι του. Πλέον, μετά την άσκηση της δίωξης σε βάρος του οδηγήθηκε σε ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία, ώστε να προετοιμάσει την απολογία του.

 
 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo