• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

«Πάρτι» στο Twitter με αλυσίδα σουπερμάρκετ που έπαιξε τον εθνικό ύμνο

lawandorder.gr 26-03-2021 14:01 Τελευταία ενημέρωση: 26-03-2021 14:04
«Πάρτι» στο Twitter με αλυσίδα σουπερμάρκετ που έπαιξε τον εθνικό ύμνο
Πολλά σχόλια στο Twitter έχει προκαλέσει η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου σε σούπερ μάρκετ Μασούτης για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Πρώτο trend στο Twitter έγινε σήμερα, Παρασκευή, η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Μασούτης. Ο λόγος είναι ότι έβαλε στα μεγάφωνα καταστήματός της τον εθνικό ύμνο.

Βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο δείχνουν κατάστημα της αλυσίδας Μασούτης, ενώ ακούγεται ο εθνικός ύμνος από τα μεγάφωνα.Μάλιστα, πολλοί πελάτες που βρίσκονται μέσα στο σούπερ μάρκετ στέκονται ακίνητοι κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

Ωστόσο, τα βίντεο δεν έτυχαν απόλυτης θετικής υποδοχής και σχολιάστηκαν έντονα στα social media και ιδιαίτερα στο Twitter. Πολλοί χρήστες έκριναν θετικά την κίνηση αυτοί ενώ άλλοι, "αριστερής" απόχρωσης, δεν ενθουσιάστηκαν.

Η θέση της εφημερίδας "Αυγή"

Θέση και μάλιστα δηκτική πήρε η εφημερίδα "Αυγή" γράφοντας χαρακτηριστικά: "Όταν ένα σούπερ μάρκετ μετατρέπεται σε στρατόπεδο με μαρούλια και γάλατα".

Όπως αναφέρει η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, "αίσθηση προκαλούν βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνουν ένα ολόκληρο σούπερ μάρκετ να κάθεται προσοχή όποτε ο Εθνικός Ύμνος ακούγεται στα ηχεία του καταστήματος. Όπως αναφέρει το alterthess.gr το οποίο δημοσιεύει σχετικό βίντεο, πρόκειται για σούπερ μάρκετ του Μασούτη.

Σε δεύτερο βίντεο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας, επίσης από σούπερ μάρκετ του Μασούτη, φαίνεται υπάλληλος να κινείται βιαστικά πίσω από το ταμείο προκειμένου να πάρει θέση όταν διαπιστώνει ότι αρχίζει να παίζει ο Εθνικός Ύμνος. Επίσης η πλειοψηφία των πελατών στέκεται ακίνητη πλάι σε πάγκους με τρόφιμα και λαχανικά. Στρατόπεδα με μαρούλια και γάλατα...".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo