20.5 C
Athens
18.5 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Το DNA και το ποινικό μητρώο «έδειξε» το δράστη των διαρρήξεων από τις θυρίδες


    Η συνδυαστική εξέταση του βιντεοληπτικού υλικού, του DNA αλλά και του ποινικού μητρώου του 58χρονου συζύγου της γνωστής τηλεπερσόνας, ήταν τα στοιχεία που οδήγησαν τα στελέχη της ασφάλειας Αττικής στα ίχνη του και στην σύλληψή του.
    Ο άνδρας, διατηρούσε θυρίδα στο υποκατάστημα της τράπεζας στο Ψυχικό, την τελευταία 3ετία και ήταν ο μόνος, όπως προέκυψε στο αρχικό στάδιο της διερεύνησης της υπόθεσης, με «λερωμένο» ποινικό μητρώο, καθώς κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές, για κλοπές, απάτες και υπεξαίρεση.
    Οι αστυνομικοί με μεθοδικότητα και επαγγελματισμό, ξεκίνησαν να συλλέγουν στοιχεία και δεδομένα προκειμένου εντοπίσουν τον δράστη, ενώ παράλληλα εξέταζαν καρέ- καρέ τα βίντεο από τις επισκέψεις στις θυρίδες το επίμαχο διάστημα πριν την αποκάλυψη των διαρρήξεων.
    Το άνοιγμα των θυρίδων, με κατσαβίδι και τον ίδιο τρόπο, σημειώθηκε από τα μέσα έως το τέλος Αυγούστου, σε μια «νεκρή» περίοδο λόγω των διακοπών του καλοκαιριού.
    Οι αστυνομικοί, ακόμη δεν έχουν κατορθώσει να επιβεβαιώσουν αν οι διαρρήξεις έγιναν σε διαφορετικό χρόνο ή σε μια ημέρα.
    Ο 58χρονος αρνείται κάθε εμπλοκή του με την υπόθεση, ενώ στο πλευρό του στέκεται και η σύζυγός του.
    Άγνωστο επίσης, παραμένει το που πήγαν τα κλοπιμαία από τις 4 θυρίδες, τα οποία υπολογίζονται σε 5 εκατομμύρια σε κοσμήματα, 200.000 ευρώ σε μετρητά και 75 χρυσές λιρές.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ