• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Καταγγέλλει σεξουαλική επίθεση και αναζητεί τον άνθρωπο που την έσωσε

lawandorder.gr 21-03-2021 14:27 Τελευταία ενημέρωση: 21-03-2021 14:29
Καταγγέλλει σεξουαλική επίθεση και αναζητεί τον άνθρωπο που την έσωσε
Απευθύνει έκκληση επίσης σε άλλες γυναίκες που έπεσαν θύματα του ίδιου άνδρα - Έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του
Tις δραματικές στιγμές που πέρασε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο κέντρο της Ιεράπετρας Λασιθίου δημοσιοποιεί μια γυναίκα, με την παράκληση να «ανοίξουν στόματα», ενώ παράλληλα αναζητά και τον άνθρωπο που - όπως σημειώνει την έσωσε από την σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε.

Ειδικότερα η κ. Δέσποινα Πλατανάκη αναφέρει χαρακτηριστικά: 

«Την Παρασκευή το βράδυ, δέχτηκα βάναυση σεξουαλική επίθεση από έναν άντρα Πακιστανικής καταγωγής. Μετά από πολύωρες καταθέσεις στην ασφάλεια, ανακαλύψαμε ότι ο «κύριος» αυτός, είχε αποπειραθεί κ παρενοχλήσει σεξουαλικά ακόμη 5 κοπέλες, οι οποίες δεν έχουν καταθέσει. Ευτυχώς για τις κοπέλες δεν έζησαν τον τρόμο και τον πόνο που νιώθω εγώ. Ξέρω ότι το θέμα είναι λεπτό και μπορεί να ντρέπεστε, όμως αν κάποια από εσάς έχει παρενοχληθεί και δεν έχετε αναφέρει τπτ, σας παρακαλώ να πάτε στην ασφάλεια να δηλώσετε το γεγονός.

Θέλω να πω ένα δημόσιο ευχαριστώ στον άνθρωπο που με έσωσε, την ώρα που είχε βγάλει το τέρας το μαχαίρι να με σκοτώσει.. Αν ξέρετε ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος και σας έχει αναφέρει το περιστατικό, θα ήθελα να του πείτε ότι θα ήθελα να τον δω και να του πω από κοντά, το μεγάλο ευχαριστώ! Μιλήστε όλες σας παρακαλώ. Τέτοια τέρατα δεν ανήκουν στην κοινωνία της πόλης μας. ΥΓ1. Αν όλες μιλάγαμε και δε ντρεπόμασταν, ίσως ο εφιάλτης που έζησα εκείνο το βράδυ να είχε αποφευχθεί. Σας παρακαλώ μιλήστε!

 ΥΓ2. Βρείτε μου σας παρακαλώ τον άνθρωπο που με έσωσε».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικού ερευνούν με βάση την αναλυτική κατάθεση που έδωσε - παρά την άσχημη ψυχολογική της κατάσταση- η γυναίκα, ενώ παράλληλα αναζητούν και τυχόν υλικό από κάμερες ασφαλείας που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του δράστη.  

ΠΗΓΗ: cretalive.gr
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo