17.4 C
Athens
12.3 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Άδωνις Γεωργιάδης: Μπορεί να ήταν λάθος η βάφτιση


    Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1» ο Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι ίσως ήταν λάθος η βάφτιση στην οποία παρέστη ως νονός, εν μέσω lockdown. Ο υπουργός Ανάπτυξης είχε ο ίδιος ανακοινώσει μέσω social media τη συμμετοχή του στο μυστήριο στον Ιερό Ναό Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ενώ μετά από το κύμα σφοδρών αντιδράσεων επέμεινε ότι όλα έγιναν σωστά και με την άδεια του Χαρδαλιά.
    Η παραδοχή του κ. Γεωργιάδη έγινε σε συνέχεια της έντονης διένεξης που είχε στη Βουλή με τον Αλέξη Τσίπρα, κατά την οποία ειπώθηκε ακόμα και για πλαστογραφία, και μάλιστα για τον Δημήτρη Τσίπρα, αδελφό του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
    «Ολο αυτό που έγινε χθες στη Βουλή είναι δηλωτικό τού σε ποια κατάσταση είναι ο κ. Τσίπρας. Το πιο ωραίο tweet που διάβασα είναι ενός κυρίου Νικολαΐδη, που λέει “στου πλαστογράφου το σπίτι δεν μιλάνε για πλαστογραφία”. Το να μου ασκήσει κάποιος κριτική για το αν έπρεπε να δεχτώ να είμαι νονός ή όχι στη συγκεκριμένη βάπτιση είναι μια θεμιτή κριτική και πιθανόν και να μην έπρεπε. Δεν λέω ότι τα κάνουμε όλα τέλεια, μπορεί να έχω κάνει και λάθος. Βλέποντας εκ των υστέρων το μέγεθος της αντίδρασης, θα μπορούσα να το είχα αποφύγει. Το θεώρησα τιμή για μένα να με καλεί κάποιος σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός για την οικογένειά του και για αυτό και πήγα, επειδή εκτιμώ πολύ τον πατέρα. Όμως από το σημείο τού να πεις “όχι δεν έπρεπε να πας” έως τού σημείου “έκανες πλαστογραφία εσύ και ο πρόεδρος Ανεξάρτητης Αρχής Δημόσιων Συμβάσεων για να δικαιολογήσεις εκ των υστέρων τη βάπτιση”, με συγχωρείτε, εδώ υπάρχει μια τεράστια απόσταση. Και όταν αυτή την κριτική στην ασκεί ο Τσίπρας, που άλλαξε τον νόμο για να σώσει τον αδελφό του από το αδίκημα της πλαστογραφίας… Για να καταλάβει ο κόσμος, υπήρχε μια δίωξη, καταρχάς η δίωξη ερευνάται αν καλώς έγινε σε βαθμό πλημμελήματος ή έπρεπε να γίνει σε βαθμό κακουργήματος».



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ