• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Η χορεύτρια Εβίτα Χουντάλα καταγγέλλει: «Έχασα τη δουλειά μου γιατί δεν ενέδωσα» (video)

lawandorder.gr 19-03-2021 15:06 Τελευταία ενημέρωση: 19-03-2021 15:08
Η χορεύτρια Εβίτα Χουντάλα καταγγέλλει: «Έχασα τη δουλειά μου γιατί δεν ενέδωσα» (video)
«Ήθελα να φύγω από τον χώρο της νύχτας και να κάνω κάτι πρωινό

χορεύτρια, Εβίτα Χουντάλα μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη, όταν πήγε να πιάσει δουλειά σε κατασκευαστική εταιρία ως γραμματέας.

«Ήθελα να φύγω από τον χώρο της νύχτας και να κάνω κάτι πρωινό και πήγα σε αυτήν την κατασκευαστική εταιρία. Την εταιρία την είχε ένας νεαρός κύριος, ηλικίας 32 ετών, ο οποίος μου είπε ότι πρέπει να μάθω σε 10 μέρες όλα τα συστήματα, γιατί θα έφευγε στο εξωτερικό. Έφυγε λοιπόν και μου είπε ότι θα μιλάμε μέσω email. Σε αυτά τα email υπήρχαν και μηνύματα που έγραφαν: “Καλημέρα ομορφιά μου”, “καλημέρα γλυκιά μου, σε σκέφτομαι συνέχεια”. Δεν απάντησα σε κανένα email, μόνο σε αυτά αφορούσαν τη δουλειά.

Επέστρεψε και συνεχιζόταν η πίεση με μηνύματα σεξιστικού είδους. Μία ημέρα λοιπόν ήρθε πολύ νωρίς στο γραφείο. Στα 2 μέτρα λοιπόν ήταν το γραφείο του. Όπως ήμουν στον υπολογιστή και εργαζόμουν, τον νιώθω να έρχεται προς το μέρος του με την καρέκλα μου, βάζει το χέρι του πίσω από τη μέση μου, μου ακινητοποιεί το δεξί μου χέρι. Πολύ ασφυκτικά. Με έχει στριμώξει και μου μιλάει στο αφτί με διάφορα λόγια. Τον έσπρωξα, του έδωσα ένα χαστούκι, τον έβρισα και σηκώθηκα και έφυγα. Εννοείται έχασα τη δουλειά μου, αλλά δε θα ξαναπήγαινα κι εγώ» διηγήθηκε η Εβίτα Χουντάλα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: Protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo