Η IWG αγόρασε την αμερικανική start-up επιχείρηση “The Wing”

lawandorder.gr 18-03-2021 14:56
Η IWG αγόρασε την αμερικανική start-up επιχείρηση “The Wing”
Η "The Wing" απευθύνεται αποκλειστικά στη γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Η IWG, παγκόσμιος όμιλος ευέλικτων χώρων εργασίας με δραστηριοποίηση και στη χώρα μας, δημοσιοποίησε ότι πρόσφατα απέκτησε πλειοψηφική συμμετοχή στην αμερικανική start-up επιχείρηση "The Wing", που απευθύνεται αποκλειστικά στη γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζονται σε παγκόσμιο επίπεδο λόγω της πανδημίας, η IWG, που κατέχει επίσης τις εταιρείες "Regus" και "Spaces", επένδυσε στη "The Wing" προκειμένου να διευκολύνει την γρήγορη ανάπτυξη της νεοφυούς επιχείρησης.

Η start-up, που ιδρύθηκε το 2016 και σύντομα συγκέντρωσε χρηματοδότηση άνω των 100 εκατ. δολαρίων από εταιρείες όπως η Airbnb, η Sequoia Capital και η WeWork, διαθέτει 11 σημεία στη Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο, το Σικάγο και το Λονδίνο.

Ο Χρήστος Μισαηλίδης, CEO της IWG, δήλωσε αναφορικά με τη σύμπραξη: «Η νέα αυτή συνεργασία της IWG με την εταιρεία "The Wing" υπογραμμίζει το όραμα και τις αξίες του ομίλου μας σε ό,τι αφορά τη βελτιστοποίηση και την παροχή όσο το δυνατόν περισσότερων επιλογών ευέλικτων εργασιακών χώρων. Έτσι προσθέτουμε στις επιλογές των πελατών μας ένα νέο format που έχει σκοπό να βοηθήσει την ανάπτυξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας καθώς και να ωθήσει το networking μεταξύ των μελών των συγκεκριμένων επιχειρηματικών κέντρων».

Ο όμιλος υπενθυμίζει ότι η επιλογή των συνεργατικών χώρων προσφέρει στις εταιρείες και τους εργαζόμενους πλεονεκτήματα σε σχέση με τη χρήση των παραδοσιακών μόνιμων γραφείων, καθώς δίνουν τη δυνατότητα της ευελιξίας και της βραχυπρόθεσμης μίσθωσης, που προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες.

«Τα τελευταία 30 χρόνια, είμαστε στην πρώτη γραμμή της κάλυψης των αναγκών των ανθρώπων στον νέο, διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο της εργασίας. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την "The Wing" και να της προσφέρουμε έναν ψηφιακό αλλά και φυσικό χώρο, ώστε και οι δύο εταιρείες να εξελιχθούν και να επιτύχουν τους σκοπούς τους», δήλωσε ο ιδρυτής της IWG, Mark Dixon.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

TAGS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo