• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Ο Τσίπρας τώρα… δεν θέλει το άνοιγμα της αγοράς, λόγω αύξησης κρουσμάτων

lawandorder.gr 18-03-2021 09:09
Ο Τσίπρας τώρα… δεν θέλει το άνοιγμα της αγοράς, λόγω αύξησης κρουσμάτων
Ποιο είναι το νέο επιχείρημα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τι του φταίει αυτή την φορά

«H χώρα εμφανίζετε να βρίσκεται σε έκτακτη ανάγκη καθώς η κατάσταση στα νοσοκομεία βρίσκεται στο κόκκινο και η κυβέρνηση αρνείται ακόμα να επιτάξει τις ιδιωτικές κλινικές» λένε τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνοντας ακόμα ότι «τα επιδημιολογικά δεδομένα και η εικόνα από το ΕΣΥ πιστοποιούν ότι όχι μόνο έχει χαθεί ο έλεγχος της πανδημίας στην κοινότητα, όχι απλώς τα νοσοκομεία είναι στο «κόκκινο» και η κατάσταση είναι τραγική, αλλά ότι πλέον έχει αποδιοργανωθεί πλήρως το Δημόσιο Σύστημα Υγείας αφήνοντας χωρίς κρεβάτι Εντατικής δεκάδες διασωληνωμένους και χωρίς φροντίδα χιλιάδες ασθενείς με άλλα χρόνια και απειλητικά για τη ζωή νοσήματα».

Ο τομέαρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ξανθός αναφερόμενος στο θέμα τόνισε μάλιστα ότι «στη «δυσκολότερη καμπή της πανδημίας ο πρωθυπουργός της χώρας είναι αλλού! Προαναγγέλλει στο CNN άνοιγμα της αγοράς, «έξυπνες στρατηγικές» και «πράσινα» πιστοποιητικά εμβολιασμού! Αν αυτό είναι σοβαρή και υπεύθυνη στάση τότε, με την κυβέρνηση της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη, οι λέξεις έχουν χάσει τελείως το νόημα τους».

Ο Αλέξης Τσίπρας χθες πάντως από το βήμα της Βουλής έστειλε μήνυμα στην κυβέρνηση να στηρίξει έστω και την ύστατη ώρα τα νοσοκομεία που βρίσκονται σε «στάδιο κατάρρευσης». Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνέχισε λέγοντας ότι «η κυβέρνηση και ο ίδιος ο πρωθυπουργός βρίσκονται σε κατάσταση πανικού. Η κυβερνητική εικόνα είναι εικόνα απόλυτης παράλυσης» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Πηγή: Parapolitika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo