• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Πάνω από 10 τόνους τροφίμων παρέδωσε η γραμματεία Οργανωτικού της ΝΔ στα σεισμόπληκτα χωριά

lawandorder.gr 17-03-2021 20:30
Πάνω από 10 τόνους τροφίμων παρέδωσε η γραμματεία Οργανωτικού της ΝΔ στα σεισμόπληκτα χωριά
«Συγκινητική ήταν η κινητοποίηση και συνδρομή των κομματικών στελεχών και των μελών μας. Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει νέα παράδοση αγαθών»

Περισσότερους από δέκα τόνους τροφίμων μακράς διαρκείας και εμφιαλωμένου νερού, παρέδωσε η γραμματεία Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας στα σεισμόπληκτα χωριά της Θεσσαλίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, η γραμματεία Οργανωτικού παρέδωσε τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από τις κομματικές οργανώσεις της Περιφέρειας Αττικής, στα χωριά Πραιτώρι, Μαγούλα και Παλαιόκαστρο του νομού Λάρισας, που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό, καθώς και στο κοινωνικό παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Ελασσόνας. "Η συλλογή των αγαθών για τους συνανθρώπους μας στους δήμους Ελασσόνας και Τυρνάβου, έγινε με πρωτοβουλία του γραμματέα Οργανωτικού, Στέλιου Κονταδάκη" αναφέρει το κόμμα στην ανακοίωσή του και καταλήγει:

"Συγκινητική ήταν η κινητοποίηση και συνδρομή των κομματικών στελεχών και των μελών μας. Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει νέα παράδοση αγαθών, από τις οργανώσεις της Στερεάς Ελλάδας και της Θεσσαλίας. Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει, καθημερινά, μέσα σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες, να κάνει την κοινωνική ευαισθησία πράξη".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo