• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Ελληνικό #Metoo: Η ώρα του εισαγγελέα για δημοφιλή κωμικό που ελέγχεται για βιασμό και δυο απόπειρες

Κατερίνα Μάνθου 17-03-2021 19:01 Τελευταία ενημέρωση: 17-03-2021 19:07
Ελληνικό #Metoo: Η ώρα του εισαγγελέα για δημοφιλή κωμικό που ελέγχεται για βιασμό και δυο απόπειρες
Αναμένεται να καλέσει άμεσα τον ηθοποιό ως ύποπτο προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις καταγγελίες σε βάρος του οι οποίες είναι σε βαθμό κακουργήματος

Πρόσωπο με πρόσωπο με τον εισαγγελέα προκειμένου να δώσει τις δικές του απαντήσεις σε όσα του προσάπτουν, στο πλαίσιο των ερευνών για το αποκαλούμενων ελληνικό #Metoo, αναμένεται να βρεθεί το επόμενο διάστημα δημοφιλής κωμικός ηθοποιός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας που ερευνά τις καταγγελίες σε βάρος του για δυο απόπειρες βιασμού αλλά και για βιασμό, ολοκληρώνει την έρευνά του. Και εκτός απροόπτου θα καλέσει, σύμφωνα με πληροφορίες, άμεσα τον ηθοποιό ως ύποπτο προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις διερευνώμενες καταγγελίες σε βάρος του οι οποίες είναι σε βαθμό κακουργήματος.

Η κλήτευση του δημοφιλούς ηθοποιού δεν αποκλείεται να είναι και για την επόμενη εβδομάδα εκτός και εάν το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) διαβιβάσει στην εισαγγελία και άλλες καταγγελίες κατά του συγκεκριμένου ηθοποιού.

Σήμερα, μάλιστα, στον εισαγγελέα κατάθεσε και η γυναίκα που είχε καταγγείλει δημοσίως τον κωμικό για απόπειρα βιασμού της μέσα στο αυτοκίνητό του τον Αύγουστο του 2014. Η κατάθεση της γυναίκας ήταν πολύωρη και σύμφωνα με πληροφορίες η καταγγέλλουσα επιβεβαίωσε και ενώπιον του εισαγγελέα την αρχική της καταγγελία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo