• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Οι αστυνομικοί της Λάρισας στηρίζουν τον αντιπρόεδρο της ΠΟΑΣΥ για τις «γκλοπιές στο απλυταριό»

Μιχάλης Τεζάρης 16-03-2021 10:45 Τελευταία ενημέρωση: 16-03-2021 10:46
Οι αστυνομικοί της Λάρισας στηρίζουν τον αντιπρόεδρο της ΠΟΑΣΥ για τις «γκλοπιές στο απλυταριό»
Ανακοίνωση στήριξης στον αντιπρόεδρο της ΠΟΑΣΥ, κύριο Θανάση Νταβούρα εξέδωσε η Δυναμική Πρωτοβουλία Λαρισαίων Αστυνομικών

Ανακοίνωση στήριξης στον αντιπρόεδρο της ΠΟΑΣΥ, κύριο Θανάση Νταβούρα εξέδωσε η Δυναμική Πρωτοβουλία Λαρισαίων Αστυνομικών, (ΔΥ.Π. Λ.Α) μετά τον σάλο που προκλήθηκαν από την δήλωση του κυρίου Νταβούρα ο οποίος σχολιάζοντας τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης, ανέφερε μεταξύ άλλων «Την πάτησαν οι συνάδελφοι λόγω απειρίας. Για τρεις γκλοπιές απολογούμασταν γονατιστοί σε όλο το απλυταριό. Δεν υπάρχει μήνυση, ο συνάδελφος καταδικάστηκε από τα ΜΜΕ, ήταν μια κάκιστη εικόνα. Το βίντεο με το λιντσάρισμα του αστυνομικού το είδαμε από την αρχή, άλλα βιντεάκια δεν τα είδαμε από την αρχή. Εκείνος φώναζε ότι πονάει. Ο συνάδελφός μου δεν πρόλαβε να βγάλει κιχ».

Οι συνάδελφοί του της ΔΥ.Π.Λ.Α, σε ανακοίνωση τους με τίτλο «Όχι κύριοι φτάνει», σημειώνουν πως, «Σε μία συνέντευξη, στην οποία εκφράστηκαν τα συσσωρευμένα συναισθήματα αδικίας που νιώθουν οι αστυνομικοί όταν αντιμετωπίζονται συλλήβδην απαξιωτικά από μερίδα του τύπου κάθε φορά που κάποιος αστυνομικός εμφανίζεται να ασκεί υπέρμετρη βία, κάποια μέσα αγκιστρώθηκαν σε μια φράση για να στοχοποιήσουν τον συνάδελφό μας και να του φορέσουν την ταμπέλα της αρεσκείας τους».

Μάλιστα επισημαίνουν πως «Για τις απόψεις του θα κριθεί από τους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ του και την ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και καταλήγουν αναφέροντας πως, «Στην δύσκολη αυτή στιγμή, η καλύτερη υπηρεσία που έχετε να προσφέρετε είναι απλά να καταγράφετε αντικειμενικά τα γεγονότα και να μην οξύνετε καταστάσεις. Αφήστε την αστυνομία να εκτελέσει τα καθήκοντα της, όπως προβλέπονται από τους νόμους του Ελληνικού Κράτους, και όποιες παραβατικές - παράνομες συμπεριφορές θα ελεγχθούν από τα αρμόδια θεσμικά όργανα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo