• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Πρόωρες εκλογές: Αντικρουόμενες πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές;

Law and Order 12-03-2021 12:07 Τελευταία ενημέρωση: 12-03-2021 12:08
Πρόωρες εκλογές: Αντικρουόμενες πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές;
Σχετικά με το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών επανέρχονται συνεχώς δημοσιεύματα τα οποία μάλιστα επικαλούνται κυβερνητικές πηγές

Σχετικά με το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών επανέρχονται συνεχώς δημοσιεύματα τα οποία μάλιστα επικαλούνται κυβερνητικές πηγές, όπως το «Ναι σε εκλογές από Μαξίμου», στο οποίο το «Θεωρείο» της «Καθημερινής» επικαλούνταν παράγοντα του Μαξίμου σύμφωνα με τον οποίο εάν βρεθεί «ξέφωτο», η χώρα μπορεί να πάει σε εκλογές με ατζέντα «εφ’ όλης της ύλης».

Δηλαδή, να θέσει ο Μητσοτάκης το ερώτημα μετά το τέλος της υγειονομικής περιπέτειας ποιον εμπιστεύεται ο ελληνικός λαός για την επόμενη μέρα.

Δύο ημέρες μετά ο «Βηματοδότης», πάλι σύμφωνα με πηγές από το Μαξίμου γράφει ότι ο πρωθυπουργός «είναι κάθετος και απόλυτος», ενώ δεν παραλείπει να διευκρινίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι «δεν υπάρχουν εκλογές στον ορίζοντα».

Ο «Βηματοδότης» ρώτησε έναν από τους στενούς συνεργάτες του Πρωθυπουργού και ένοικο του Μεγάρου Μαξίμου για το εάν όντως έγινε κάποια στιγμή συζήτηση για πρόωρες εκλογές. Και οι αφορμές για να υπάρξει τέτοια συζήτηση ήταν πολλές, όπως για παράδειγμα, τότε που ήρθαν τα πρώτα εμβόλια, τότε που ξεπέρασε το 1.000.000 οι εμβολιασμοί, τότε που εξαγγέλλονταν μέτρα για την οικονομία, τώρα που οι δημοσκοπήσεις φανερώνουν μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ.

Η απάντηση ήταν η εξής χωρίς να δεχτεί οποιαδήποτε άλλη ερώτηση περί εκλογών: «Δεν έγινε ποτέ συζήτηση για εκλογές, ούτε καν έξω από το Μαξίμου κάτω από τη νεραντζιά σε χαλαρή συζήτηση στελεχών».

Το ερώτημα παρόλα αυτά παραμένει: Ποιόν να πιστέψει κανείς;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo