Διακόπηκε η δίκη για την υπόθεση Γιακουμάκη - Έκκληση της οικογένειας να «ανοίξουν στόματα»

Newsroom L&O 09-04-2019 14:49
Διακόπηκε η δίκη για την υπόθεση Γιακουμάκη - Έκκληση της οικογένειας να «ανοίξουν στόματα»
Τη βίαιη προσαγωγή δύο μαρτύρων διέταξε ο εισαγγελέας της έδρας, ενώ ο δικηγόρος της οικογένειας Βαγγέλης Μπούκας κάνει έκκληση στους συμφοιτητές.

Τη βίαιη προσαγωγή δύο μαρτύρων στη δίκη για το bullying στο Βαγγέλη Γιακουμάκη διέταξε ο εισαγγελέας της έδρας ενώ ο δικηγόρος της οικογένειας Βαγγέλης Μπούκας, κάνει έκκληση στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, στους φοιτητές, να καταθέσουν διότι «έχουν καθήκον στην ψυχή του Βαγγέλη να πουν την αλήθεια» και «πρέπει να ξέρουν πως έχουν καθήκον στην ψυχή του, στη Δικαιοσύνη και την ελληνική πολιτεία, ο καθένας να πει την αλήθεια με το όνομά της».
Σύμφωνα με τον κ. Μπούκα, οι γονείς του Βαγγέλη θεωρούν πως δεν τους μίλησε και συμπεριφέρθηκε όπως «όλα τα παιδιά που υφίστανται πράξεις βίας. Οι γονείς δεν υπερβάλλουν στις καταθέσεις τους και είναι βέβαιοι πως ο Βαγγέλης υπέφερε. Ξέρουμε πως τα θύματα bullying μιλούν σπάνια».
Η δίκη διακόπηκε για την Τετάρτη 10 Απριλίου.
Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της δίκης η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη κατέρρευσε και λίγο αργότερα βγήκε από το δικαστήριο υποβασταζόμενη. Σύμφωνα με την ίδια, η υπεύθυνη της Εστίας είχε επικοινωνήσει με την οικογένεια για να ενημερώσει πως ο Βαγγέλης αντιμετώπιζε προβλήματα στη Γαλακτοκομική Σχολή. Αργότερα, σύμφωνα με την κυρία Γιακουμάκη, ο Βαγγέλης θέλησε να υποβαθμίσει τα γεγονότα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπόθεση Γιακουμάκη: Σπαρακτικοί οι γονείς στη δίκη για το bullying - Έκλαψε η αίθουσα
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo