• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Σπύρος Θεοδόσης: Ο Δημήτρης Λιγνάδης έμενε δίπλα μου όταν τον μαχαίρωσαν

lawandorder.gr 10-03-2021 16:13
Σπύρος Θεοδόσης: Ο Δημήτρης Λιγνάδης έμενε δίπλα μου όταν τον μαχαίρωσαν
Αποκάλυψε σε συνέντευξη του

Γείτονας με τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμούς και ο οποίος προφυλακίστηκε μετά από ένα μπαράζ μαρτυρικών καταθέσεων σε βάρος του, αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως ήταν ο ηθοποιός Σπύρος Θεοδόσης.

Μιλώντας στην εφημερίδα ΟΝ Τime και τη Σάσα Σταμάτη, ο ηθοποιός τόνισε πως ποτέ δεν θα ξεχάσει εκείνο το πρωί που του μετέφεραν ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης μαχαιρώθηκε. "Ένα πρωί με έπιασαν δυο γείτονες και με ρώτησαν αν έμαθα τι έγινε χτες βράδυ με τον Δημήτρη. Μου περιέγραψαν ότι τον μαχαίρωσαν ενώ εκείνος είχε μπει στην πολυκατοικία του. Και κάλεσαν ασθενοφόρο και τον πήγαν στο νοσοκομείο".

Μιλώντας για τη σχέση που είχε ο ίδιος με τον προφυλακισμένο πλέον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, ο Σπύρος Θεοδόσης ανέφερε πως "μιλάγαμε, αλλά δεν ήμασταν ποτέ φίλοι ούτε είχαμε συνεργαστεί. Μετά από αρκετό διάστημα από το μαχαίρωμα τον συνάντησα στην πλατεία, τον ρώτησα τι έγινε και μου είπε ότι κάποιος μάλλον του επιτέθηκε για ληστεία του την έπεσε στην είσοδο μπαίνοντας στην πολυκατοικία του και τον ρώτησα αν είναι όλα καλά και μου απάντησε όλα καλά".

"Ας κρατήσουμε μια επιφύλαξη μέχρι να αποδειχτούν οι κατηγορίες”

Αναφερόμενος στις κατηγορίες που βαραίνουν τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο Σπύρος Θεοδόσης ήταν ιδιαίτερα επιφυλακτικός στις δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα επισήμανε πως "αν αποδειχτούν όλες αυτές οι κατηγορίες εναντίον, είναι πολύ κατακριτέες αυτές, αλλά ας κρατήσουμε μια επιφύλαξη μέχρι να αποφασίσει η Δικαιοσύνη, γιατί δεν σου κρύβω, ότι με έχουν τρομάξει λίγο κάποιοι συνάδελφοι με το μένος εναντίον του και διαβάζω φράσεις τύπου 'κάψτε τον' ή 'να βγάλει τον καρκίνο'. Πραγματικά έχω σοκαριστεί".

Πηγή: thetoc.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo