• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Έπεσαν οι μάσκες: Κομμουνισμός και αριστερά συγκαλύπτουν τη δολοφονική επίθεση στον ειδικό φρουρό (Φωτό-βίντεο)

Χρήστος Μυτιλινιός 10-03-2021 09:29
Έπεσαν οι μάσκες: Κομμουνισμός και αριστερά συγκαλύπτουν τη δολοφονική επίθεση στον ειδικό φρουρό (Φωτό-βίντεο)
Τα αισχρά πρωτοσέλιδα του δικού τους Τύπου 

Δεν βάζουν μυαλό στην αριστερά.

Ακόμα και σήμερα, μία ημέρα μετά τα όσα προκάλεσαν μόνοι τους στη Νέα Σμύρνη με τους αγαπημένους τους μπαχαλάκηδες, έρχονται να βγάλουν πρωτοσέλιδα για την «πρωτοφανή βία αστυνομικών», τη στιγμή που τα δικά τους παιδιά εχθές, παραλίγο να αφήσουν στον τόπο ειδικό φρουρό, που του φώναζαν «Να πεθάνεις» και του έβριζαν τη μάνα ενώ τον χτυπούσαν αιμόφυρτο στο δρόμο. 

Τα αισχρά πρωτοσέλιδα του δικού τους Τύπου

Ας ρίξουμε μια ματιά στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Αριστεράς και του Κομμουνισμού σήμερα.

Θα ξεκινήσουμε με τον Ριζοσπάστη, την εφημερίδα του ΚΚΕ, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ μας λέει ότι τα χθεσινά απαράδεκτα σκηνικά στη Νέα Σμύρνη, είναι η «μαζική απάντηση στον κρατικό αυταρχισμό». Στα ψιλά γράμματα της ανακοίνωσης του ΚΚΕ για τα μάτια του κόσμου, χαρακτηρίζουν απαράδεκτο τον τραυματισμού του αστυνομικού, χωρίς προφανώς να υπάρξει καμία καταδίκη.

 

Θα συνεχίσουμε με την Εφημερίδα των Συντακτών, η οποία δεν αναφέρεται ούτε ελάχιστα στον τραυματισμό αστυνομικού, αλλά μιλά για «δολοφονική εξόρμηση της ομάδας ΔΡΑΣΗ» και ότι στο στόχαστρο βρέθηκαν και καλά δημοσιογράφοι και ρεπόρτερ. Σας λέω ξεκάθαρα εγώ προσωπικά πως άνθρωπος του L&O, εργαζόμενος ρεπόρτερ, τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά, από τα μπάχαλα που αυτοί εδώ οι κύριοι υποστηρίζουν.

 

Θα κλείσουμε με την Πράβδα, την Αυγή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είδε στα χθεσινά έκτροπα «Ειρηνική πορεία», «στημένα» επεισόδια και σαφώς μπόλικη αστυνομική βία. 

 

Ας δούμε τώρα τι ακριβώς συνέβη εχθές με τον ειδικό φρουρό που έπεσε αιμόφυρτος από εξαιτίας των όσων προκάλεσαν τα μπάχαλα που αγαπά τόσο η Αριστερά και ο Κομμουνισμός.

Εδώ θα δείτε καρέ - καρέ την επίθεση στον ειδικό φρουρό.

 

 

Η κάμερα του L&O κατέγραψε, επίσης, εικόνες δευτερόλεπτα μετά την επίθεση, με αστυνομικούς να είναι μαζεμένοι γύρω από τον τραυματισμένο συνάδελφό τους.

 

 

Και εδώ θα δείτε το αισχρό βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στο Instagram, που δείχνει τους «ανήσυχους νέους» να βρίζουν τη μάνα του ειδικού φρουρού και να φωνάζουν «Να πεθάνεις!».

ΠΡΟΣΟΧΗ σκληρές εικόνες:

 

Μετά από αυτά λοιπόν έτσι όμορφα συγκεντρωμένα και μαζεμένα, δεν χρειάζεται πλέον να υπάρχει καμία αμφιβολία για το ποιος στηρίζει ποιους, και με ποιο τρόπο. Όπως επίσης και για το ποιοι θέλουν αποσταθεροποίηση, ποιοι επιδιώκουν μπαχαλοποίηση και ευχαριστιούνται να βλέπουν μια κοινωνία να αποσυντίθεται. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo