Στο εδώλιο οι δύο κατηγορούμενοι για διακίνηση κοκαϊνης

lawandorder.gr 10-03-2021 09:26 Τελευταία ενημέρωση: 10-03-2021 09:26
Στο εδώλιο οι δύο κατηγορούμενοι για διακίνηση κοκαϊνης
Σε χρονικό διάστημα περίπου 50 ημερών φέρονται να είχαν προβεί σε 458 ταυτοποιημένες αγοραπωλησίες με βάση τη δικογραφία

Υπόθεση με …υπόβαθρο θεωρείται η δίκη που αναμένεται να εκδικαστεί την Πέμπτη στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης με διακίνηση κόκας και βασικούς κατηγορούμενους δύο Αλβανούς, 34 και 39 ετών. Ο τελευταίος κατάφερε να αποφυλακιστεί με όρους έξι μήνες μετά την σύλληψη του, σε αντίθεση με το πρόσωπο-κλειδί αυτής της υπόθεσης που εξακολουθεί να παραμένει στη φυλακή μέχρι και την εκδίκαση της υπόθεσης. Στο εδώλιο θα καθίσει και μία 34χρονη Ρουμάνα, επίσης κρατούμενη.

Ο 34χρονος είναι ένα πρόσωπο που έχει απασχολήσει τις Αρχές και ο ρόλος του εξακολουθεί να διερευνάται σε σχέση και με άλλες προεκτάσεις με φόντο πάντα τη διακίνηση της κόκας και τις διασυνδέσεις του.

Με βάση το κατηγορητήριο, ο 34χρονος και ο 38χρονος συγκατηγορούμενος του φέρονται να ταξίδευαν συχνά-πυκνά στην Αθήνα είτε αεροπορικώς είτε ακτοπλοϊκώς με σκοπό τη μεταφορά κόκας στο Ηράκλειο. Τη μοίραζαν σε ισόποσες δόσεις, τις οποίες απέκρυπταν σε υπαίθριους χώρους, λαμβάνοντας μεγάλες προφυλάξεις. Κυκλοφορούσαν με ενοικιαζόμενα, τα οποία άλλαζαν σε καθημερινή βάση προκειμένου να αποφύγουν τον εντοπισμό τους.

Σε χρονικό διάστημα περίπου 50 ημερών φέρονται να είχαν προβεί σε 458 ταυτοποιημένες αγοραπωλησίες με βάση τη δικογραφία. Τα λεφτά από τις εισπράξεις τα έστελναν, σύμφωνα με όσα αναφέρονται, στην Αλβανία είτε μέσω ηλεκτρονικής αποστολής χρημάτων είτε με δέμα μέσω ΚΤΕΛ στο δρομολόγιο Ηράκλειο-Τίρανα.

Πηγή: cretalive

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo