20.3 C
Athens
18.6 C
Thessaloniki
Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
More

    Κατάθεση κατά Λιγνάδη θέτει στο «μικροσκόπιο» και το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκων


    Το ενδεχόμενο ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης να ελεγχθεί από τους αρμόδιους εισαγγελείς και για το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκων, είναι πλέον σφόδρα πιθανό μετά τη νέα κατάθεση που έδωσε ένας εκ των μηνυτών του στη ΓΑΔΑ.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον τρίτο μηνυτή του σκηνοθέτη, ο οποίος φέρεται να κατέθεσε στο πλαίσιο της προανάκρισης που διεξαγάγει με αφορμή τη μήνυσή του πως ο Δημήτρης Λιγνάδης του είχε δείξει στον υπολογιστή υλικό με ανήλικα. Υπενθυμίζεται πως ο μηνυτής καταγγέλλει τον σκηνοθέτη ότι τον βίασε μέσα στο διαμέρισμά του αφού πρώτα τον έφερε σε κατάσταση αναισθησίας με ναρκωτικά και αλκοόλ.
    Τώρα, μετά και από αυτή την κατάθεση η εισαγγελία αναμένεται να κρίνει το ενδεχόμενο ο Δ. Λιγνάδης να ελεγχθεί και για το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκων.
    Εν τω μεταξύ, ο δικηγόρος μηνυτών του σκηνοθέτη Γιάννης Βλάχος φέρεται να κατάθεσε αίτημα στην ανακρίτρια για άρση απορρήτου επικοινωνιών. Το αίτημα κατατέθηκε προκειμένου να διερευνηθεί ενδεχόμενα ίχνη αναζητήσεων ή ηλεκτρονική αλληλογραφία του κατηγορούμενου σκηνοθέτη.
    Τέλος και σε σχέση με τις καταγγελίες για δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος του ηθοποιού η έρευνα αυτή, κατά τις πληροφορίες, υπολογίζεται ότι θα έχει ολοκληρωθεί ως τέλη του μήνα.
    Διαβάστε και:
    Πειθαρχική αναφορά κατά της ανακρίτριας προαναγγέλλει ο Κούγιας– Τι λέει για τις έρευνες στο σπίτι του Λγνάδη



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ