• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Η Μαρία Συρεγγέλα στο L&O για την Ημέρα της Γυναίκας

Χρήστος Μυτιλινιός 08-03-2021 14:05 Τελευταία ενημέρωση: 08-03-2021 14:13
Η Μαρία Συρεγγέλα στο L&O για την Ημέρα της Γυναίκας
Το μήνυμα της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

Η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για τη Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια, Μαρία Συρεγγέλα, μιλά αποκλειστικά στο L&O για την Ημέρα της Γυναίκας.

Το μήνυμα της Υφυπουργού:

«Η σημερινή μέρα, η Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα των Γυναικών, συμβολίζει τους συνεχείς αγώνες που δίνουν οι γυναίκες για ίσα δικαιώματα και ίση μεταχείριση των δύο φύλων. Η μέρα αυτή μας εμπνέει για να συνεχίζουμε τις προσπάθειες για επίτευξη ουσιαστικής ισότητας μεταξύ γυναικών και ανδρών κάθε μέρα και όλες τις μέρες του χρόνου.

Κοινωνία και πολιτεία, γυναίκες και άνδρες, οφείλουμε να άρουμε όλα εκείνα τα εμπόδια που βρίσκουν στον δρόμο τους οι γυναίκες. Γι’ αυτό επιλέγουμε να τολμήσουμε, επιλέγουμε να ενθαρρύνουμε τη γυναικεία πρωτοβουλία και να αναπτύξουμε παρεμβάσεις με στόχο την εξάλειψη των ανισοτήτων και την εξασφάλιση ίσων ευκαιριών. Δίνουμε έμφαση στην πρόληψη και καταπολέμηση της έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας, στην εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής και στην ένταξη της διάστασης του φύλου σε όλες τις δημόσιες πολιτικές.

Η χώρα μας προχωράει μπροστά στον τομέα της ισότητας, κάνοντας σταθερά βήματα προόδου και για την επόμενη χρονική περίοδο προγραμματίζουμε νέες δράσεις και έργα για την προώθηση της συμμετοχής των δύο φύλων σε όλους τους τομείς του δημόσιου και ιδιωτικού βίου.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo