Μήνυμα Κώτσηρα για την ημέρα της γυναίκας: «Το κίνημα #metoo επαναπροσδιορίζει τις κοινωνικές προτεραιότητες και μας κινητοποιεί θεσμικά»

Κατερίνα Μάνθου 08-03-2021 13:18 Τελευταία ενημέρωση: 08-03-2021 13:18
Μήνυμα Κώτσηρα για την ημέρα της γυναίκας: «Το κίνημα #metoo επαναπροσδιορίζει τις κοινωνικές προτεραιότητες και μας κινητοποιεί θεσμικά»
Τι αναφέρει σε μήνυμά του ο υφυπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Δυτικής Αττικής Γιώργος Κώτσηρας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

«Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας εορτάζεται φέτος σε ιδιαίτερες συνθήκες. Οι γυναίκες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της πανδημίας του κορονοϊού, αποτελώντας την πλειοψηφία των εργαζομένων που απασχολούνται στις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης….».

Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων σε μήνυμά του ο υφυπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Δυτικής Αττικής Γιώργος Κώτσηρας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Ακόμη στο μήνυμά του ο υφυπουργός Δικαιοσύνης επισημαίνει τα εξής: «Η ισότητα των φύλων αποτελεί βασικό δημοκρατικό πρόταγμα. Η εξάλειψη των ανισοτήτων είναι μια πρόκληση που μας αφορά όλους. Επίσης, το κίνημα #metooεπαναπροσδιορίζει τις κοινωνικές προτεραιότητες και μας κινητοποιεί θεσμικά στον απόλυτο βαθμό. Η Πολιτεία συμβάλλει στην χάραξη και εφαρμογή σύγχρονων πολιτικών για την επίτευξη των κοινών στόχων και την πραγματική ενίσχυση του πολυεπίπεδου ρόλου της γυναίκας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo