Αστυνομοκρατία ή αριστεροκρατία;

Χρήστος Μυτιλινιός 08-03-2021 09:02
Αστυνομοκρατία ή αριστεροκρατία;
Υποκρισία και αριστερίλα του ψευτοπροοδευτισμού

Τηλεφωνική ανώνυμη καταγγελία για συνωστισμό στην πλατεία Νέας Σμύρνης. «Ντου» 30 αναρχοάπλυτων στις αστυνομικές δυνάμεις ΔΙ.ΑΣ που καταφτάνουν στην πλατεία.

Ένα από τα αναρχομπάχαλα το σαπακιάζουν στο ξύλο (ναι το συζητώ για το τραβηγμένο του ξύλου, ήταν ακραίο ως ένα βαθμό, παρότι σε αντίστοιχη φάση, κανένα ανάρχι δεν θα σταματούσε μέχρι ο αστυνομικός να έμενε στον τόπο ή παράλυτος) και όλα τα αριστερολάγνα μίντια αγκάλιασαν τα «αυθόρμητα» αναρχοχαμένα που βγήκαν μια «απλή βόλτα Κυριακής» με σπρέι και πανό.

Και εδώ η πλάκα είναι ότι εκτός από τα αριστερολάγνα μίντια, μαζί παρέα χεράκι χεράκι πάνε και τα ακροδεξιά μίντια. Ακροδεξιά και «κράζουν» την ΕΛΑΣ για βία. Καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε ότι απλώς παίζουν πολιτικά παιγνίδια και αυτοί.

Κλασσικές ακροδεξιές πατερίτσες που στηρίζουν οτιδήποτε απέναντι στον Μητσοτάκη.

Δικαίωμά τους; Σαφέστατα.

Αλλά να είμαστε απολύτως ξεκάθαροι μεταξύ μας και να ξέρουμε τι λέμε. 

ΕΔΕ για τους αστυνομικούς, και πες ότι θα συμφωνήσουμε. Αλλά δεν θυμάμαι την προηγούμενη εβδομάδα που πήγαν να αφαιρέσουν τη ζωή δύο ειδικών φρουρών με μολότοφ πάνω στη μηχανή τους, να δραστηριοποιήθηκαν τόσο έντονα όλα τα νούμερα που σήμερα δικάζουν και καταδικάζουν σύσσωμη την ΕΛΑΣ για την ακραία συμπεριφορά δύο αστυνομικών, που τονίζω, συζητάμε για το πόσο ακραία ήταν.

Ό,τι κι αν κάνει η ΕΛΑΣ βρίσκονται ξαφνικά όλοι απέναντι. Αν δεν ήταν όμως η ΕΛΑΣ, όλοι τους θα ζούσαν σαν τα ζώα στον Αμαζόνιο. Φάτε τους για να μη σας φάνε. Την ίδια τους την ελευθερία χρωστάνε όλοι αυτοί στην επιβολή του νόμου από την ΕΛΑΣ.

Και εννοείται πως, όλη η αριστερή πλύση εγκεφάλου επί 40 χρόνια έχει φέρει αυτές τις αντιδράσεις.

Οτιδήποτε είναι απέναντι στο νόμο είναι «ιν». Αλλά όταν έρχεται η δύσκολη, όταν «μπει η σφηνιά» όπως λέει ο λαός, όλοι στο νόμο καταφεύγουν.

Υποκρισία και αριστερίλα του ψευτοπροοδευτισμού.

Αυτά φταίνε για όλα τα χάλια μας τον 21ο αιώνα.

Τα αυτονόητα που δεν τηρούνται και δεν συζητούνται, τα λογικά που βάλλονται πανταχόθεν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo