Μπαράζ επιθέσεων σε Πειραιά, Μοσχάτο και Χολαργό - Πού «χτύπησαν» οι αντιεξουσιαστές (βίντεο)

Μιχάλης Τεζάρης 07-03-2021 09:47 Τελευταία ενημέρωση: 07-03-2021 12:39
Μπαράζ επιθέσεων σε Πειραιά, Μοσχάτο και Χολαργό - Πού «χτύπησαν» οι αντιεξουσιαστές (βίντεο)
Νέο μπαράζ επιθέσεων με στόχους υπουργείο, εφορία, υποκατάστημα ΕΛ.ΤΑ και ΑΤΜ κατά την διάρκεια της νύχτας

Νέο μπαράζ επιθέσεων με στόχους υπουργείο, εφορία, υποκατάστημα ΕΛ.ΤΑ και ΑΤΜ κατά την διάρκεια της νύχτας.

Οι ομάδες των αγνώστων κινήθηκαν κυρίως στις περιοχές του Πειραιά και του Μοσχάτου.

Στις 06:30 άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από δυο γκαζάκια, στην ΔΥΟ Χολαργού στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 100, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές.

Στις 02:30 τα ξημερώματα, προκλήθηκαν φθορές σε δυο ΑΤΜ στην οδό Μακρυγιάννη 105 της τράπεζας Πειραιώς, ενώ διαπιστώθηκε πως σε απροσδιόριστο χρόνο, άγνωστοι είχαν προκαλέσει φθορές σε ακόμη δυο ΑΤΜ, της Eurobank στην Μακρυγιάννη 67 και στην Alphabank στην Μακρυγιάννη 57, καθώς και στην πρόσοψη υποκαταστήματος ΕΛΤΑ στην Σολωμού 63.

Στην 01:30 τα ξημερώματα, κουκουλοφόροι, προκάλεσαν φθορές σε ΑΤΜ Eurobank στην συμβολή της Παλαμιδίου με την Αιτωλικού στον Πειραιά.

Στην 01:25, άγνωστα άτομα προκάλεσαν φθορές σε ΑΤΜ Πειραιώς που είναι τοποθετημένο σε πρόσοψη σούπερ μάρκετ στην συμβολή των οδών Δράμας και Βλαχάκου στον Πειραιά.

Η αρχή των επιθέσεων που εκτιμάται ότι εντάσσεται στο πλαίσιο της αλληλεγγύης για την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα, έγινε στις 00:30 όταν άγνωστοι εκτόξευσαν μπογιές στην είσοδο του υπουργείου Ναυτιλίας στην Γρηγορίου Λαμπράκη στον Πειραιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo