• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Πρίγκιπας Φίλιππος: Επέστρεψε σε ιδιωτικό νοσοκομείο μετά από επέμβαση στην καρδιά

lawandorder.gr 05-03-2021 16:42
Πρίγκιπας Φίλιππος: Επέστρεψε σε ιδιωτικό νοσοκομείο μετά από επέμβαση στην καρδιά
Ο 99χρονος Δούκας του Εδιμβούργου υποβλήθηκε την Τετάρτη στην επέμβαση κατά την παραμονή του στο Νοσοκομείο St Bartholomew του Λονδίνου

Ο Δούκας του Εδιμβούργου επέστρεψε σε ιδιωτικό νοσοκομείο για να αναρρώσει, έπειτα από μια «επιτυχή επέμβαση» στην οποία υποβλήθηκε, για προϋπάρχουσα καρδιακή πάθηση.

Ο 99χρονος πρίγκιπας Φίλιππος υποβλήθηκε στην επέμβαση κατά την παραμονή του στο Νοσοκομείο St Bartholomew του Λονδίνου την Τετάρτη, τρεις μήνες πριν από τα 100α γενέθλιά του.

Την Παρασκευή, το Παλάτι ανακοίνωσε ότι έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο King Edward VII της βρετανικής πρωτεύουσας. «Ο Δούκας αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για συνεχή θεραπεία για αρκετές ημέρες», ανέφερε η σχετική ενημέρωση.

Ο Φίλιππος νοσηλεύεται εδώ και 17 ημέρες, καθώς αρχικά εισήχθη στο King Edward VII's - το αγαπημένο νοσοκομείο της βασιλικής οικογένειας, στο κέντρο του Λονδίνου - στις 16 Φεβρουαρίου, αφού αισθανόταν αδιαθεσία λόγω «λοίμωξης». Στις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας, μεταφέρθηκε στο St Bartholomew για να αντιμετωπίσει το θέμα με την καρδιά του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo