ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Ζωγράφου: Αντιεξουσιαστές εντόπισαν Αστυνομικό εκτός Υπηρεσία και τον καταδίωξαν - Κατα τη διαφυγή του τραυματίσθηκε σε τροχαίο

lawandorder.gr 05-03-2021 15:57 Τελευταία ενημέρωση: 05-03-2021 15:58
Ζωγράφου: Αντιεξουσιαστές εντόπισαν Αστυνομικό εκτός Υπηρεσία και τον καταδίωξαν - Κατα τη διαφυγή του τραυματίσθηκε σε τροχαίο
Κατά την καταδίωξη ο Αστυνομικός τραυματίσθηκε, όταν έχασε τον έλεγχο και προκάλεσε ατύχημα

Αστυνομικούς να κινούνται αναζητούν αντιεξουσιαστές σε ρόλο "κυνηγού κεφαλών". Αν θεωρούν ότι πρόκειται για αστυνομικούς, τότε προβαίνουν σε επιθέσεις.

Αστυνομικός της Ομάδας «ΔΙΑΣ» εν κινήσει με ιδιωτικό μέσο, εκτός υπηρεσίας έγινε αντιληπτός από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου στη περιοχή του Ζωγράφου και ενήργησε ελιγμούς αποφυγής όταν τον καταδίωξαν.

Κατά την καταδίωξη ο Αστυνομικός τραυματίσθηκε, όταν έχασε τον έλεγχο και προκάλεσε ατύχημα.

Ειχε προηγηθεί “faceControl”, εξωτερικά των εστιών του Ζωγράφου άτομα του “χώρου” ενεργούν ελέγχους πολιτών για να εντοπίσουν αστυνομικούς διερχόμενους με τα ατομικά τους μέσα κατα το σχόλασμα απο την υπηρεσία τους.

Ενώ και στην περιοχή της Καλλιθέας, όπως αναφέρει αστυνομική πηγή του NantiaReport.gr συνελήφθη νεαρή προσαρτημένη στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Κατά την έρευνα στο κινητό της  κατασχέθηκε πλήθος φωτογραφιών με αστυνομικούς στις οποίες διακρίνονται τα χαρακτηριστικά τους.

Όπως αποδίδεται πρόκειται για στοχοποίηση και “επικήρυξη” εντολών της ΕΛΑΣ, καθώς ο αντιεξουσιαστικός χώρος και οι “τρομολάγνοι” επιδιώκουν να προκαλέσουν επίθεση με θύμα αστυνομικό, ως πράξη “αλληλεγγύης” στον κατάδικο τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo