Νέα ανακοίνωση Κούγια για Λιγνάδη: «Τα δήθεν θύματα και όσοι προσπαθούν να στηρίξουν τη φαρσοκωμωδία θα βρεθούν κατηγορούμενοι»

Κατερίνα Μάνθου 05-03-2021 15:37 Τελευταία ενημέρωση: 05-03-2021 15:37
Νέα ανακοίνωση Κούγια για Λιγνάδη: «Τα δήθεν θύματα και όσοι προσπαθούν να στηρίξουν τη φαρσοκωμωδία θα βρεθούν κατηγορούμενοι»
Για «κατεξευτιλισμό των νόμιμων διαδικασιών» αλλά και για κατασκευασμένες κατηγορίες σε βάρος του εντολέα του Δημήτρη Λιγνάδη, κάνει εκ νέου λόγο ο Αλέξης Κούγιας

Για «κατεξευτιλισμό των νόμιμων διαδικασιών» αλλά και για κατασκευασμένες κατηγορίες σε βάρος του εντολέα του Δημήτρη Λιγνάδη, κάνει εκ νέου λόγο ο Αλέξης Κούγιας με γραπτή προσωπική του δήλωση.

Μιλώντας για «βρομερή ιστορία», για «δήθεν βιασμένους από τον εντολέα του» αλλά και για «φαρσοκωμωδία» ο κ. Κούγιας προαναγγέλλει μάλιστα και συνέντευξη Τύπου για την υπόθεση τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά, στη νέα δήλωσή του ο δικηγόρος του Δ. Λιγνάδη αναφέρει:

«Αυτός ο κατεξευτελισμός των νομίμων διαδικασιών, με τη συνδρομή των οποίων απονέμεται η δικαιοσύνη στην Ελλάδα, σχετικά με τους κανόνες που διέπουν τη νόμιμη διερεύνηση των κατηγοριών, που έχουν κατασκευαστεί εις βάρος του εντολέως μου Δημητρίου Λιγνάδη, πρέπει να σταματήσει.

Αυτά που συμβαίνουν στο ανακριτικό γραφείο με τους δήθεν βιασμένους από τον εντολέα μου Δημήτρη Λιγνάδη - καταγγέλλοντες και την κα Ανακρίτρια που προσπαθούν να καλύψουν όλες τις παράνομες παραλείψεις της προανακρίσεως και τα χοντροκομμένα ψέματα, δεν έχουν προηγούμενο.

Σήμερα, έγινε ακόμη μία χοντροκομμένη προσπάθεια για να σωθούν όλοι όσοι κατασκεύασαν αυτήν τη βρομερή σκευωρία.

Ό, τι και να κάνουν, όμως, το δίκαιο και η δικαιοσύνη θα θριαμβεύσουν και είμαι βέβαιος ότι στο τέλος τα δήθεν θύματα και όσοι προσπαθούν να στηρίξουν αυτήν τη φαρσοκωμωδία, όποιοι κι αν είναι, θα βρεθούν όλοι κατηγορούμενοι.

Για όλες τις παρανομίες που συμβαίνουν εις βάρος του εντολέως μου μετά την απολογία του θα ενημερώσω τον Άρειο Πάγο με νέα αναφορά μου.

Την επόμενη εβδομάδα, σε ημέρα που θα μου επιτρέψουν οι υποχρεώσεις μου σε συνέντευξη τύπου θα ενημερώσω και όλα τα ΜΜΕ για όλα όσα έχουν συμβεί μετά την απολογία του εντολέως μου και την απέλπιδα προσπάθεια αυτών που κατασκεύασαν τις δύο κατηγορίες, αλλά και αυτών που συνεργάζονται μαζί τους για να διασωθεί ό, τι πλέον δεν σώζεται».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo