• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Το κρασί παλιό, το χαβιάρι μαύρο, το τυρί μουχλιασμένο

Ηλίας Ψυχογιός 05-03-2021 15:09 Τελευταία ενημέρωση: 05-03-2021 15:12
Το κρασί παλιό, το χαβιάρι μαύρο, το τυρί μουχλιασμένο
Μόνο αυτό δεν ακούσαμε από την δικηγόρο του Δημήτρη Κουφοντίνα

«Από τις συνθήκες απομόνωσης που ήταν τα προηγούμενα 18 χρόνια, μεταφέρθηκε σε κελί με δύο συγκρατούμενους, όπου υπάρχει ένα περιβάλλον που δεν μπορεί να σταθεί και σε συνθήκες στενότητας χώρου, όπου δεν μπορεί ούτε ένα βιβλιο να διαβάσει, ούτε ένα ραδιοφωνάκι να ακούσει» είπε η κα Κούρτοβικ μιλώντας στον τηλεοπτικο σταθμό MEGA.

Η κα Κούρτοβικ είπε επίσης ότι «Αυτόχειρας είναι, μόνος του τα κάνει, δεν ενδιαφέρει την Πολιτεία αν κάποιος πεθαίνει γιατί διαμαρτύρεται για τη μη εφαρμογή νόμου» και ισχυρίστηκε ότι η Πολιτεια θέλει και εξωθεί τον Δημήτρη Κουφοντίνα να πεθάνει.

Τέλος, για τη φράση της που έχει ξεσηκώσει θύελλα, ότι δηλαδή «για λόγους ασφάλειας του κράτους, της χώρας και δημόσιας τάξης» ο υπουργός Δικαιοσύνης πρέπει να διατάξει τη μεταγωγή του στο Κορυδαλλό, η κα Κούρτοβικ είπε: «Το είπα γιατί το γράφουν όλες οι δεξιές εφημερίδες και γιατί λέγεται ότι έχει καταρτίσει ολόκληρο σχέδιο η ΕΛ.ΑΣ. για να αντιμετωπίσει την αναταραχή που θα προκαλέσει τυχόν κατάληξη του Δημήτρη Κουφοντίνα. Δεν το είπα εγώ. Παραπληροφορούν, σε επίπεδο διασποράς ψευδών ειδήσεων»

Δείτε το βίντεο με την επίμαχη φράση της κας Κούρτοβικ από διαδικτυακή εκδήλωση του thepressproject.gr καθώς και τη σημερινή της συνέντευξη στο MEGA.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo