• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Θεσσαλονίκη: Βανδάλισαν εκκλησία με συνθήματα υπέρ Κουφοντίνα (εικόνα)

lawandorder.gr 05-03-2021 12:42 Τελευταία ενημέρωση: 05-03-2021 12:42
Θεσσαλονίκη: Βανδάλισαν εκκλησία με συνθήματα υπέρ Κουφοντίνα (εικόνα)
Άγνωστοι έγραψαν με σπρέι «νίκη στον Κουφοντίνα», κάτω από τις εικόνες στο παρεκκλήσι της Αγίας Αικατερίνης στη Θεσσαλονίκη

Συνθήματα μέσα σε παρεκκλήσι το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έγραψαν για τον απεργό πείνας και δίψας Δημήτρη Κουφοντίνα.

Συγκεκριμένα, άγνωστος ή άγνωστοι έγραψαν με σπρέι "νίκη στον Κουφοντίνα", κάτω από τις εικόνες στο παρεκκλήσι της Αγίας Αικατερίνης που βρίσκεται έξω από τον Ι.Ν. του Αγίου Αθανασίου επί της οδού Εγνατίας. Ακόμα, στο πάνω μέρος, άλλο σύνθημα αναφέρει: "η θρησκεία σας βρωμά πατριαρχεία".

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα συνθήματα στους τοίχους αλλά και έξω από ιερούς ναούς είναι ένα… σύνηθες "φαινόμενο" στη Θεσσαλονίκη.

Θυμίζουμε ότι ο καταδικασμένος για την 17Ν Δημήτρης Κουφοντίνας ξεκίνησε την απεργία πείνας στις 6 Ιανουαρίου και την απεργία δίψας στις 22 Φεβρουαρίου, με αίτημα την μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού. Έκτοτε η απόφασή του αυτή, έχει προκαλέσει πολιτική διαμάχη αλλά και διαρκείς διαδηλώσεις υπέρ του με κύριο σύνθημα "να μην επιτρέψουν νεκρό απεργό πείνας".

Πηγή: grtimes

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo