Απάντηση της ΕΤΑΔ ΑΕ για την μη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού για αθλητές

Newsroom L&O 05-03-2021 12:04 Τελευταία ενημέρωση: 05-03-2021 12:04
Απάντηση της ΕΤΑΔ ΑΕ για την μη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού για αθλητές
Αναλυτικά η απάντηση

Aπάντηση στον δήμαρχο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας, Ιωάννη Σταθά, σχετικά με τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού για αθλητές, στο πλαίσιο της σχετικής ΚΥΑ δημοσιοποιεί σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΑΔ Α.Ε., Στέφανος Δ. Βλαστός.

"Εν μέσω μιας εξαιρετικά δύσκολης χρονικά συγκυρίας λόγω της εξάπλωσης της πανδημικής κρίσης προτεραιότητα μας στο πλαίσιο λειτουργίας της Εταιρείας και των Επιχειρηματικών της Μονάδων είναι να συνεχίσουμε να συμβάλλουμε στην τήρηση της εφαρμογής των μέτρων πρόληψης και προστασίας που έχει λάβει η ελληνική Πολιτεία με γνώμονα τον περιορισμό της διασποράς του ιού και τη διασφάλιση πρωτίστως της δημόσιας υγείας των πολιτών. Εφόσον έχουμε όλοι ως απώτερο στόχο το όσο πιο άμεσο άνοιγμα της οικονομίας και την στήριξη του αθλητισμού, θα πρότεινα να συστρατευθούμε στο πλαίσιο της λογικής, της καλόπιστης συνεργασίας και των εκάστοτε αρμοδιοτήτων μας, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών και των λοιμωξιολόγων την στιγμή που λόγω κορωνοϊού είναι αυτοί που δίνουν τις κατευθύνσεις. Και καλό είναι να περάσουμε αυτή την κρίση ενωμένοι και όχι διχασμένοι", σημειώνει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΑΔ.

Την ίδια στιγμή ο κ. Βλαστός εξηγεί ότι η πρωτοβουλία για την κάλυψη εκ μέρους του Δήμου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων (Ε.Ο.Χ.Α.) της οικονομικής δαπάνης του ιατρού και του ασθενοφόρου, παρότι καλοπροαίρετη και ευπρόσδεκτη, δεν αποτελεί τη μοναδική απαραίτητη προϋπόθεση για τη λειτουργία ενός Χιονοδρομικού Κέντρου, όπως αυτό του Παρνασσού και μάλιστα εν μέσω κορωνοϊού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo