• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Μπιμπίλας: Δεν δέχομαι κανείς να παίζει με το συναίσθημα μου

lawandorder.gr 05-03-2021 08:50 Τελευταία ενημέρωση: 05-03-2021 08:50
Μπιμπίλας: Δεν δέχομαι κανείς να παίζει με το συναίσθημα μου
Στον Αντώνη Σρόιτερ μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας

Καλεσμένος στην εκπομπή «Tik Talk» του Αντώνη Σρόιτερ βρέθηκε καλεσμένος ο Σπύρος Μπιμπίλας και μίλησε για όλα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας και αφορούν τις καταγγελίες στο θέατρο το τελευταίο διάστημα.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, μάλιστα, βούρκωσε όταν μίλησε για την βοήθεια που πρόσφερε σε μια αγαπημένη του φίλη, την οποία βρήκε ημιθανή στο σπίτι της μόνη και αβοήθητη. 

«Από την αρχή της πανδημίας είμαι από το πρωί ως το βράδυ έξω, προσέχοντας πάρα πολύ, για να μοιράζω τρόφιμα, να διοργανώνω τις φιλανθρωπικές δράσεις του ταμείου αλληλοβοηθείας, να πουλάω σπίτι σπίτι το ημερολόγιο του σωματείου για να μαζέψουμε λεφτά, να βοηθάω τους γεροντότερους ηθοποιούς οι οποίοι είναι τώρα είναι και στα γηροκομεία και δεν μπορώ να πάω να τους βρω. Να σκεφτείτε ότι βρήκα ηθοποιό ημιθανή στο σπίτι της και κατάφερα να την πάμε σε γηροκομείο γιατί θα είχε πεθάνει».

«Ήταν μόνη της μέσα στο σπίτι και επειδή ανησύχησα, γιατί πέντε μέρες δεν απαντούσε, την πρόλαβα» πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός επιδιώκοντας μια παύση.«Τέλοσπαντων… Είμαι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος και δεν δέχομαι κανείς να παίζει με το συναίσθημα μου. Κανείς. Για αυτό και ο κύριος συνήγορος, αυτός που εύκολα καταδικάζει ανθρώπους, τώρα εμένα και τον Καπουτζίδη και δεν ξέρουμε και ποιον άλλον θα καταδικάσει, καλό θα είναι να σκεφτεί πριν αρχίσει να τα κάνει αυτά τα πράγματα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo