Παναγιωτόπουλος: Ο δημόσιος βίος χρειάζεται λιγότερο Λιγνάδη-Κουφοντίνα και περισσότερο Ιάκωβο Τσούνη

lawandorder.gr 04-03-2021 18:59 Τελευταία ενημέρωση: 04-03-2021 19:01
Παναγιωτόπουλος: Ο δημόσιος βίος χρειάζεται λιγότερο Λιγνάδη-Κουφοντίνα και περισσότερο Ιάκωβο Τσούνη
«Τέτοιου είδους δηλώσεις και η αναπαραγωγή τους ευρύτερα ρίχνουν αχρείαστο δηλητήριο στο δημόσιο βίο. Εκτρέπουν τη συζήτηση από τις μείζονες εθνικές προκλήσεις»

Κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος έκανε μεταξύ άλλων την ακόλουθη επισήμανση σχολιάζοντας την επικαιρότητα των ημερών:

«Αλλά θα πω μόνο τούτο, τέτοιου είδους δηλώσεις και η αναπαραγωγή τους ευρύτερα ρίχνουν αχρείαστο δηλητήριο στο δημόσιο βίο. Εκτρέπουν τη συζήτηση από τις μείζονες εθνικές προκλήσεις. Πάνε τη χώρα πίσω και η χώρα πρέπει να πάει μπροστά. Και για να πάει μπροστά, ο δημόσιος βίος χρειάζεται λιγότερο Λιγνάδη, λιγότερο Κουφοντίνα και περισσότερο Ιάκωβο Τσούνη.

Αναφέρομαι στον Έλληνα ευπατρίδη ο οποίος παρασημοφορήθηκε από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και πριν από λίγους μήνες του είχε απονεμηθεί και από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο βαθμός του υποστρατήγου επί τιμή, για τη συνολική προσφορά του στην ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων. Ο άνθρωπος αυτός που διέθεσε στη δημόσια διαθήκη του το σύνολο της περιουσίας του στις Ένοπλες Δυνάμεις. Αποτελεί ένα σπουδαίο φωτεινό παράδειγμα επιφανούς πατριώτη, σαν αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ.

Σαν τους ανθρώπους που δεν μετρούν κάθε μέρα τη ζωή τους αναλογιζόμενοι «τι μπορεί η Πατρίδα να κάνει γι’ αυτούς, αλλά τι μπορούν να κάνουν εκείνοι για την Πατρίδα».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo