Τσικνοπέμπτη στη Πάτρα: Πήραν... φωτιά οι ψησταριές σε αυλές και μπαλκόνια - Μπλόκα από την αστυνομία (εικόνες)

lawandorder.gr 04-03-2021 14:09 Τελευταία ενημέρωση: 04-03-2021 14:09
Τσικνοπέμπτη στη Πάτρα: Πήραν... φωτιά οι ψησταριές σε αυλές και μπαλκόνια - Μπλόκα από την αστυνομία (εικόνες)
Υπαίθριες ψησταριές στήνονται από νωρίς το πρωί της Τσικνοπέμπτης στην Πάτρα - Έλεγχοι της αστυνομίας

Σε ταράτσες, μπαλκόνια και αυλές σπιτιών η Τσικνοπέμπτη τιμάται σήμερα και στην Πάτρα. Η καραντίνα θέλει... καλοπέραση, ωστόσο οι εντολές για περιορισμένες δρατηριότητες με τους δικούς μας ανθρώπους, χωρίς παρέες και συγκέντρωση κόσμου, αλλάζουν αυτά που κάθε Τσικνοπέμπτη συνέβαιναν και στην Πάτρα.

Υπαίθριες ψησταριές στήνονται από νωρίς το πρωί και οι καπνοί τόσο στο κέντρο όσο και στις συνοικίες είναι ορατοί. Ωστόσο οι όποιες εκδηλώσεις θα πρέπει να μείνουν αυστηρά στον οικογενειακό κύκλο, υπό το φόβο περαιτέρω διάδοσης του κορονοϊού.Ξεκάθαρες ως προς την προτροπή να τσικνίσουμε … κατά μόνας, στα μπαλκόνια των σπιτιών μας και στις αυλές μας είναι οι αρχές τα τελευταία 24ωρα προειδοποιώντας με πρόστιμα όσους παραβούν τις οδηγίες.

Η αστυνομία είναι σε ετοιμότητα να ελέγχει όσους βγάλουν ψησταριές σε δημόσιους χώρους, όπως οι πλατείες και τα πάρκα αλλά και έξω από καταστήματα take away και ψησταριές.

Μπαράζ ελέγχων την Τσικνοπέμπτη από την Ελληνική αστυνομία

Μπαράζ ελέγχων την Τσικνοπέμπτη από την Ελληνική αστυνομία και στην Πάτρα προκειμένου να τηρηθούν τα περιοριστικά μέτρα για τη μη διασπορά του κορονοϊού. Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαϊας:

Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι, την (4-3-2021), Τσικνοπέμπτη, θα ληφθούν αυξημένα αστυνομικά μέτρα και θα πραγματοποιούνται συνεχείς έλεγχοι για την εφαρμογή των αποφάσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Παρακαλούμε τους πολίτες να σεβαστούν τα υγειονομικά μέτρα και να τηρήσουν υπεύθυνη στάση για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Πηγή: thebest

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo