ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Σέρρες: Καταδίωξη για κλέφτη χαλκού από μετασχηματιστές

lawandorder.gr 04-03-2021 13:37
Σέρρες: Καταδίωξη για κλέφτη χαλκού από μετασχηματιστές
Σε βάρος του 31χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απείθεια που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών

Το αυτοκίνητο του, αλλά την γυναίκα που τον συνόδευε παράτησε ένας άνδρας-κλέφτης χαλκού που ρήμαζε τα αντλιοστάσια σε περιοχές των Σερρών, όταν είδε ότι δεν μπορούσε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς που τον καταδίωκαν και έσπευσε να εξαφανιστεί.

Το όχημα που οδηγούσε ο 31χρονος Έλληνας, στο οποίο επέβαινε και μία 42χρονη, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Εμμανουήλ Παππά το πρωί της Τρίτης. Όταν εκείνος κατάλαβε ότι θα συλληφθεί, ανέπτυξε ταχύτητα κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς και λίγο πιο μακριά εγκατέλειψε το όχημα και διέφυγε πεζός.

Η γυναίκα που ήταν μαζί του ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, καθώς στο αυτοκίνητο που κατασχέθηκε βρέθηκαν διάφορα αντικείμενα την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο αναζητούμενος μαζί με άγνωστους συνεργούς του είχαν κλέψει την Δευτέρα από ένα αντλιοστάσιο τον αξίας περίπου 7.000 ευρώ μετασχηματιστή και αποπειράθηκαν να ξηλώσουν ακόμα έναν μετασχηματιστή από άλλο αντλιοστάσιο σε διαφορετική περιοχή.

Σε βάρος του 31χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απείθεια που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών και το όχημά του κατασχέθηκε. Η 42χρονη κατηγορείται για συνέργεια σε κλοπή, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των υπόλοιπων δραστών των κλοπών.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo