23.6 C
Athens
22.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Προσαγωγή γνωστού τράπερ στα Λιόσια- Συνελήφθη φίλος του με πιστόλι


    Στην προσαγωγή γνωστού τράπερ στα Νέα Λιόσια, προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
    Μαζί του προσήχθησαν ακόμη 3 άτομα, ενώ ένας ακόμη συνελήφθη καθώς στην κατοχή του εντοπίστηκε πιστόλι κρότου λάμψης.
    Όλα εξελίχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής όταν ο γνωστός καλλιτέχνης, ιδιαίτερα αγαπητός στην νεολαία, εντοπίστηκε μαζί με άλλα 4 άτομα να κάθονται σε πλατεία της περιοχής.
    Στη θέα των αστυνομικών ο ένας από αυτούς μπήκε στο αυτοκίνητό του και απομακρύνθηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα από το σημείο, ενώ οι υπόλοιποι, μεταξύ αυτών και καλλιτέχνης, παρέμειναν στο σημείο.
    Κατά την διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε πως ο ένας από αυτούς, είχε στην κατοχή του, ένα πιστόλι κρότου- λάμψης και άμεσα συνελήφθη.
    Οι υπόλοιποι προσήχθησαν στο οικείο τμήμα για εξακρίβωση.
    Τα άτομα, όπως προέκυψε είχαν παραβιάσει τα μέτρα αποτροπής για την διάδοση του κορονοϊού, καθώς δεν είχαν στείλει το απαραίτητο sms και τους επιβλήθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο.
    Σε βάρος του ατόμου που είχε στην κατοχή του το πιστόλι, ορίστηκε τακτική δικάσιμος.
    Όπως ανέφερε ο τράπερ στους αστυνομικούς, σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός του, «είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο προκειμένου να κάνουν πρόβα για ένα νέο βίντεο κλιπ που ετοίμαζαν, ενώ το πιστόλι είχε χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες άλλου βίντεο κλιπ που είχαν πραγματοποιήσει».
    Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός τράπερ θεωρείται ένα από τα πλέον ανερχόμενα άτομα στο συγκεκριμένο είδος μουσικής και τα τραγούδια του έχουν μεγάλη απήχηση στη νεολαία.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ