Ημαθία: Σε παιχνίδι και σε απορρυπαντικό βρήκε ηρωίνη ο «Ακύλας»

lawandorder.gr 04-03-2021 11:07
Ημαθία: Σε παιχνίδι και σε απορρυπαντικό βρήκε ηρωίνη ο «Ακύλας»
Οι δυο δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για διακίνηση ναρκωτικών

Ο σκύλος ανιχνευτής «Ακύλας» δεν έχει αφήσει περιοχή στην κεντρική Μακεδονία που να μην βοηθήσει στην σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών. Την αλάνθαστη όσφρησή του εμπιστεύονται αστυνομικοί από όλες τις υπηρεσίες και τον ζητούν κάθε τόσο... δανεικό από την Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής στην οποία ανήκει.

Το ίδιο έκαναν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας, οι οποίοι έκαναν αρχικά μόνοι τους έρευνα σε ένα σπίτι που χρησιμοποιούσαν δυο Έλληνες στην Ημαθία και ανακάλυψαν 27,8 γραμμάρια ηρωίνης, τρία γυάλινα μπουκαλάκια με μεθαδόνη συνολικού βάρους 378 γραμμαρίων και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές με υπολείμματα ηρωίνης. Στον ίδιο χώρο, κατασχέθηκαν και 18.830 ευρώ που έδειχναν ότι οι διακινητές είχαν... «απλώσει» σε μεγάλη έκταση την δραστηριότητά τους.

Μια και ο ένας από αυτούς κατοικεί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, οι αστυνομικοί δανείστηκαν τον «Ακύλα» και εκείνος δεν λάθεψε, καθώς ξετρύπωσε 19,8 γραμμάρια ηρωίνης που ήταν κρυμμένα μέσα σε ένα... παιδικό παιχνίδι, άλλα 19,5 γραμμάρια κρυμμένα μέσα σε συσκευασία απορρυπαντικού, μικροποσότητα κάνναβης κρυμμένη μέσα στο καλάθι με τα... άπλυτα και μια ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα ηρωίνης.

Οι δυο δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για διακίνηση ναρκωτικών.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo