• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Η πρώτη δωρεά που δέχεται η ΠΟΜΕΝΣ, απευθείας για τις ανάγκες υπηρετούντων στο Καστελλόριζο

lawandorder.gr 04-03-2021 10:23 Τελευταία ενημέρωση: 04-03-2021 10:24
Η πρώτη δωρεά που δέχεται η ΠΟΜΕΝΣ, απευθείας για τις ανάγκες υπηρετούντων στο Καστελλόριζο
Αναλυτικά η ανακοίνωση

Επίσημη συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών - ΠΟΜΕΝΣ και μελών του Διοικητικού συμβουλίου και του Προέδρου των AHEPA Ψυχικού κ. Παναγιώτη Ριζόπουλου.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - ΠΟΜΕΝΣ ευχαρίστησε τον κύριο Ριζόπουλο, για την δωρεά που πραγματοποίησε για την ενίσχυση των σκοπών της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στις 2.3.2021 στην Αθήνα, στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών - ΠΟΜΕΝΣ, πραγματοποιήθηκε επίσημη συνάντηση του Προέδρου και μελών του Διοικητικού συμβουλίου της ΠΟΜΕΝΣ, με τον Πρόεδρο των AHEPA Ψυχικού κ. Παναγιώτη Ριζόπουλο.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΜΕΝΣ εκ μέρους του ΔΣ, ευχαρίστησε τον κύριο Ριζόπουλο, για την δωρεά που πραγματοποίησε για την ενίσχυση των σκοπών της Ομοσπονδία μας. Στη συνέχεια τον ενημέρωσε ότι με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου τα χρήματα θα δοθούν για τις ανάγκες των συναδέλφων μας που υπηρετούν στο ακριτικό Καστελόριζο.

Από την μεριά του ο κύριος Ριζόπουλος, τόνισε την σπουδαιότητα της ύπαρξης θεσμικού οργάνου εκπροσώπησης των εν ενεργεία στρατιωτικών και παρότρυνε να συνεχίσουμε το έργο μας για το καλό όλων των στελεχών των Ε.Δ.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε μέσα σε άριστο κλίμα και αποφασίστηκε η συνεργασία και η από κοινού εκδήλωση δράσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo