14.6 C
Athens
13.1 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Γιατί επισκέφθηκε το Ζεφύρι ο Χρυσοχοΐδης – Τι ζήτησαν δήμαρχος και αντιδήμαρχος Φυλής


    Επίσκεψη στο Ζεφύρι πραγματοποίησε, το πρωί της Τετάρτης 3 Μαρτίου 2021, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
    Ο υπουργός που συνοδευόταν από τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτ. Αττικής και το Διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτ. Αττικής, ενημερώθηκε, στο Δημαρχείο Ζεφυρίου, από το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και τον Αντιδήμαρχο Ζεφυρίου Γιάννη Μαυροειδάκο για την κατάσταση που επικρατεί στο Ζεφύρι και στο Δήμο Φυλής, γενικότερα.
    Ο Δήμαρχος κι ο Αντιδήμαρχος του ζήτησαν να ενταθεί η αστυνόμευση στην περιοχή, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος Φυλής στέκεται έμπρακτα στο πλευρό της Πολιτείας, με σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους συνδημότες μας.
    Από την πλευρά του ο υπουργός τόνισε ότι είναι αποφασισμένος να πατάξει την παραβατικότητα στην περιοχή, στη βάση ενός, απόλυτα προσαρμοσμένου στις ανάγκες της, επιχειρησιακού σχεδίου μακράς διάρκειας.
    Για την εκπόνηση και την εφαρμογή του επιχειρησιακού σχεδίου, θα συνεργαστούν, όπως είπε, ο Αττικάρχης και οι αρμόδιοι Αστυνομικοί Διευθυντές, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις που θα λάβουν από τον ίδιο. Πρόσθεσε ακόμα ότι θα ενισχύσει τις αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής και ιδίως τις εξειδικευμένες, όπως τα ΤΑΕ και οι ΟΠΚΕ.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ