23.6 C
Athens
22.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Η Λιάνη διαψεύδει συμμετοχή της στο κόμμα Τράγκα – «Ο Ανδρέας θα βύθιζε το Τσεσμέ»


    Με ανάρτησή της η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου διέψευσε τις φήμες ότι πρόκειται να συμμετάσχει στο κόμμα που δημιούργησε ο Γιώργος Τράγκας, επισήμανε ότι ο Ανδρέας προδόθηκε από τους επιγόνους του, ενώ τόνισε ότι ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ θα είχε βυθίσει το Τσεσμέ.
    «Σεβόμενη τον εαυτό μου και τιμώντας τη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου, ουδέποτε ενεπλάκην σε πολιτικά παιχνίδια. Διαψεύδω κατηγορηματικά οιαδήποτε συσχέτισή μου με το κόμμα του κ. Τράγκα και οποιουδήποτε άλλου κόμματος. Υπερασπίζομαι τις αρχές και τις αξίες του Ανδρέα Παπανδρέου και μόνον αυτές, εδώ και τόσα χρόνια. Κανείς δεξιός και ακροδεξιός σχηματισμός και κανείς μεταλλαγμένος αριστερός και αριστερίστικος χώρος δεν δικαιούται να τον επικαλείται και να τον χρησιμοποιεί, ούτε και εμένα. Ο Ανδρέας ανήκει στο έθνος και στους πιστούς της πολιτικής του παρακαταθήκης και φυσικά στη σύγχρονη Ιστορία!
    Ο Ανδρέας εφάρμοσε μια εθνική και κοινωνική πολιτική γραμμή που προδόθηκε σε όλες τις πτυχές της από τους επιγόνους του. Οι λίγοι που δικαιούνται να τον υπερασπιστούν είναι αυτοί που μάτωσαν ενάντια στην παραχάραξη των ιδεών και των αξιών του και συγκρούστηκαν με το πολιτικό κατεστημένο της χώρας. Και αυτοί δίνουν το “παρών” αδιαλείπτως κάθε χρόνο στο μνημόσυνο στις 23 Ιούνη, και κάθε ώρα και στιγμή υπενθυμίζουν τις απόψεις του. Αυτές τις μέρες γίνεται μια προσπάθεια να παγιδευτεί η Κύπρος μας σε μια πενταμερή διάσκεψη αναγνώρισης του ψευδοκράτους ως κυρίαρχης κρατικής οντότητας, με συνέπεια την απώλεια της κυπριακής και ελληνικής ΑΟΖ και άλλα δεινά. Ο Ανδρέας δεν θα το επέτρεπε αυτό. Επίσης επιχειρείται η νομιμοποίηση των παράνομων ερευνών στην καρδιά του Αιγαίου από το “Τσεσμέ”. Ο Ανδρέας, αν δεν το είχε βυθίσει, θα το είχε το λιγότερο απομακρύνει από τα χωρικά μας ύδατα».


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ