Πληρωμένη απάντηση Τατσόπουλου σε Κούρτοβικ: «Τα θύματα Κουφοντίνα ζητούν συγνώμη για τους απρεπείς συγγενείς τους»

lawandorder.gr 03-03-2021 17:13
Πληρωμένη απάντηση Τατσόπουλου σε Κούρτοβικ: «Τα θύματα Κουφοντίνα ζητούν συγνώμη για τους απρεπείς συγγενείς τους»
Η πληρωμένη απάντηση του Πέτρου Τατσόπουλου στην δικηγόρο του Κουφοντίνα Ιωάννα Κούρτοβικ

Πληρωμένη απάντηση έδωσε με ανάρτησή του στο facebook ο γνωστός συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, στην δικηγόρο του Δημήτρη Κουφοντίνα Ιωάννα Κούρτοβικ.

Αφορμή οι δηλώσεις της κ. Κούρτοβικ που διαμαρτυρήθηκε επειδή η ανακοίνωση των συγγενών των θυμάτων του Κουφοντίνα, ονομάζουν τον δολοφόνο της 17Ν…δολοφόνο.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξή της στο Κόντρα η κ. Κούρτοβικ "η ανακοίνωση (των συγγενών των θυμάτων) συντάχθηκε μάλλον για να εξυβρίσει τον απεργό. Ηταν υβριστική, ήταν προσβλητική υποστήριξε η κ. Κούρτοβικ, επιμένοντας ότι από τη στιγμή που υπήρξε οριστική δικαστική κρίση και ο Δημήτρης Κουφοντίνας οδηγήθηκε στη φυλακή, θα πρέπει να αποκαλείται "κρατούμενος" και όχι "δολοφόνος".

Η κυρία Κούρτοβικ μάλιστα επέμεινε ότι "τα θύματα και η Πολιτική Αγωγή έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν στη διαδικασία ως το σημείο που το δικαστήριο αποφασίζει την ενοχή, από κει και πέρα τελειώνει ο ρόλος τους, δεν έχουν λόγο στον τρόπο έκτισης της ποινής".

Τι έγραψε ο Πέτρος Τατσόπουλος

Στις δηλώσεις της κ. Κούρτοβικ απάντησε με ειρωνεία ο Πέτρος Τατσόπουλος σημειώνοντας:

Τα θύματα ζητούν συγγνώμη από τον κύριο Κουφοντίνα για τους τόσο χαμηλής πολιτικής ποιότητας συγγενείς τους. Δεσμεύονται στην επόμενη ζωή να τους επιλέξουν με περισσότερη προσοχή.

 

 

Το θέμα σχολίασε και το γνωστό στέλεχος της κεντροαριστεράς Γιάννης Μεϊμάρογλου:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo