ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Σεισμός στην Ελασσόνα: Άμεση η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

lawandorder.gr 03-03-2021 14:06 Τελευταία ενημέρωση: 03-03-2021 14:07
Σεισμός στην Ελασσόνα: Άμεση η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Ζημιές σε μία οικία και σε ένα σχολείο - Στο σημείο μεταβαίνει ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος

Μετά τη σεισμική δόνηση που εκδηλώθηκε στην περιοχή της Ελασσόνας, κινητοποιήθηκαν άμεσα οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με διασπορά στην ευρύτερη περιοχή.

Μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί ζημιές σε μια οικία στην περιοχή Μεσοχώρι Ελασσόνας, καθώς και σε ένα σχολείο στην περιοχή Δαμάσι Τυρνάβου. Πραγματοποιούνται περιπολίες από Πυροσβεστικές και Αστυνομικές δυνάμεις, ενώ Ε/Π του ΠΣ μεταβαίνει στην περιοχή για εναέρια επιτήρηση και έλεγχο.

Με εντολή Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη, τέθηκαν σε επιφυλακή όλες οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, καθώς και η 1η, 2η, 7η και 8η ΕΜΑΚ, ενώ ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος μεταβαίνει στο σημείο που εκδηλώθηκε η σεισμική δόνηση για τον συντονισμό των δυνάμεων.

«Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, όπου και σημειώθηκε η σεισμική δόνηση, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών», αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός Ελασσόνα: Απεγκλωβίστηκε ζωντανός ο ηλικιωμένος από το Μεσοχώρι

Σεισμός 6 Ρίχτερ στη Θεσσαλία - Αισθητός στην Αττική

Κυβερνητικό κλιμάκιο στην περιοχή με εντολή Μητσοτάκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo