Υπόθεση Λιγνάδη: Ταχυδρομικά στον Άρειο Πάγο οι αναφορές Κούγια κατά των δικαστών, λόγω covid 

Κατερίνα Μάνθου 03-03-2021 13:49 Τελευταία ενημέρωση: 03-03-2021 13:51
Υπόθεση Λιγνάδη: Ταχυδρομικά στον Άρειο Πάγο οι αναφορές Κούγια κατά των δικαστών, λόγω covid 
H  γραμματεία της Εισαγγελίας δεν δέχθηκε τις αναφορές που είχε προαναγγείλει ότι θα καταθέσει ο κ. Κούγιας, δεδομένου ότι αυτές δεν είχαν τον χαρακτήρα του επείγοντος

Ταχυδρομικά θα πρέπει να αποσταλούν οι αναφορές του Αλέξη Κούγια κατά των δικαστών που χειρίστηκαν την υπόθεση Λιγνάδη στον Άρειο Πάγο. Και αυτό καθώς, η  γραμματεία (πρωτόκολλο) της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου δεν δέχθηκε τις αναφορές που είχε προαναγγείλει ότι θα καταθέσει ο κ. Κούγιας, δεδομένου ότι αυτές δεν είχαν τον χαρακτήρα του επείγοντος.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως  υπεδείχθη στον συνήγορο του Δ. Λιγνάδη, οι αναφορές που θέλει να καταθέσει κατά των δικαστών να αποσταλούν ταχυδρομικά  (ΕΛ.ΤΑ.) ή μέσω Courier, όπως συμβαίνει τους τελευταίους μήνες με όλους τους δικηγόρους λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της πανδημίας.

Επιπρόσθετα από την πλευρά της Εισαγγελίας, διευκρινίστηκε στον συνήγορο ότι λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για τον περιορισμό της πανδημία ακόμη και για τις επείγουσες περιπτώσεις  θα πρέπει να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για να καθοριστεί ραντεβού.

Τέλος, κατά τη σημερινή επίσκεψή του στον Άρειο Πάγο ο κ. Κούγιας δεν ζήτησε να επισκεφθεί τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα.

Διαβάστε και:

Κούγιας: «Έχουν καταρρακωθεί το τεκμήριο αθωότητας και η αρχή της δίκαιης δίκης»

 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo